Ce meciuri se joacă astăzi, 29 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 07:00

Astăzi, 29 noiembrie, sunt programate 4 partide la Campionatul Mondial din Qatar, iar capul de afiș este Țara Galilor - Anglia din grupa B.

Începând de azi, Campionatul Mondial intră în ultima etapă din faza grupelor, iar asta înseamnă că meciurile din fiecare grupă se vor juca de la aceeași oră! În Grupa B, pe lângă Țara Galilor - Anglia, un alt duel care poate stabili cine merge mai departe este între Iran și SUA.

De partea cealaltă, Țările de Jos are o misiune facilă cu naționala gazdă - Qatar, în timp ce Ecuador și Senegal se vor bate pentru cel de-al doilea loc calificabil în optimi.

Ce meciuri se joacă astăzi, 29 noiembrie, la Campionatul Mondial din Qatar

Vezi mai jos lista celor 4 de meciuri:

Grupa A
Ecuador - Senegal, ora 17:00 
Olanda - Qatar, ora 17:00

Grupa B 
Iran - SUA, ora 21:00 
Țara Galilor - Anglia, ora 21:00

Toate meciurile de la Cupa Mondială din Qatar sunt liveTEXT pe GSP.ro și transmise la TV de TVR 1 și TVR 2.

Citește și:

Iran cere excluderea echipei SUA de la Campionatul Mondial dintr-un motiv incredibil

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  29 Noiembrie 2022, 10:26

Is la ce ora se vor disputa cele patru partide? Intreb pentru un prieten, nu ca ar fi fost obligatoriu din partea unor jurnalisti profesionisti sa prezinte informatia asta. (Da, stiu, putem afla singuri pe google, dar nu asta e ideea). Succes in continuare. .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează