INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  PORTUGALIA - URUGUAY 2-0

FOTO „Părul lui Dumnezeu” » Cele mai tari glume după „golul” lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute la Portugalia - Uruguay +14   FOTO
Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute la Portugalia - Uruguay

Articol de GSP - Publicat marti, 29 noiembrie 2022 07:42 / Actualizat marti, 29 noiembrie 2022 10:42

Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute luni seara, în repriza a doua a meciului Portugalia - Uruguay, încheiat 2-0

Golul de 1-0 al lusitanilor a declanșat un val de discuții în social-media. Găsit de centrarea lui Bruno Fernandes, Cristiano a vrut să atingă mingea cu capul, dar n-a reușit. L-a păcălit însă pe portarul uruguayan, golul fiindu-i atribuit, în cele din urmă, lui Fernandes. Pe internet, microbiștii nu s-au abținut și au taxat reacția lui CR7, mai ales după ce portughezul a celebrat golul colegului său de parcă el l-ar fi marcat.

Glumele fanilor au fost care de care mai inventive: unii au comparat ipostaza în care s-a aflat Ronaldo cu celebrul gol marcat cu mâna de Diego Armando Maradona în „sferturile” CM 1986. Alții l-au „acuzat” pe lusitan că va merge să-i „raporteze” întâmplarea lui Piers Morgan, jurnalistul în fața căruia s-a destăinuit înainte să fie concediat de Manchester United.

FOTO / Cele mai tari meme-uri după „golul” lui Cristiano Ronaldo

Fanii l-au „acuzat” pe lusitan că va merge să-i „raporteze” întâmplarea lui Piers Morgan, jurnalistul în fața căruia s-a destăinuit înainte să fie concediat de Manchester United.
Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute la Portugalia - Uruguay
Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute la Portugalia - Uruguay
„Părul lui Dumnezeu” vs. „Mâna lui Dumnezeu” » Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute la Portugalia - Uruguay
Cristiano Ronaldo a devenit subiect de glume după scenele inedite petrecute la Portugalia - Uruguay
+10 FOTO

Cristiano Ronaldo, deposedat de gol în Portugalia - Uruguay

Portugalia a deschis scorul în minutul 54 al meciului cu Uruguay, iar FIFA a deliberat minute bune înainte să decidă cine e marcatorul.

Ce s-a întâmplat? Bruno Fernandes a centrat din flancul stâng pentru Cristiano Ronaldo, demarcat excelent printre fundașii sud-americanilor. Apoi, singurul lucru cert a fost că balonul a intrat în plasă.

Ronaldo s-a bucurat de parcă el a înscris, așa a arătat și grafica FIFA inițial, dar reluările nu i-au convins pe oficiali că fostul atacant al lui Manchester United a atins mingea. În fine, FIFA a corectat ulterior informația și l-a trecut pe Bruno Fernandes marcatorul golului.

VIDEO Atmosfera de la Portugalia - Uruguay, filmată de trimișii GSP în Qatar

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Sânge, stadioane și aur pentru criminalii din Afganistan! Ancheta care zguduie CM 2022: talibanii au ridicat stadioanele de lux și acum își sufocă propria populație

FOTO I-au „furat” golul lui Ronaldo :) Portughezul s-a bucurat ca un copil, dar oficialii FIFA l-au șters de pe tabelă

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (18)
abavati
abavati  •  29 Noiembrie 2022, 22:44
Postat de bogat pe 29 Noiembrie 2022, 08:33

Cata prosteala aiurea, ca a atins sau nu mingea, e clar ca a pacalit portarul care astepta lovitura pe alta directie. Si chiar daca nu ar fi influentat deloc, nu ar fi fost nimic amuzant in asta. S-a bucurat ca si cum el ar fi inscris sau ca unul care a contribuit decisiv la gol. Cam orice jucator de fotbal ar fi facut la fel, inclusiv copiii pe maidan. E bucuria golului inscris de echipa ta, nu e nimic ciudat in asta.

Probabil, dar niciodata in cazul lui cr7

abavati
abavati  •  29 Noiembrie 2022, 22:42
Postat de submarina pe 29 Noiembrie 2022, 13:07

Pe mine m-au surprins două lucruri, demarcarea lui Ronaldo evitând ofsaidul și înălțimea plonjonului/săriturii. Golul a fost scris după Fernandes, dar 99 la 100 faza a fost făcută de CR7. Pentru mine C.Ronaldo este în top 3 cei mai buni fotbaliști ai lumii.

Tactica lui Santos pentru Ronaldo e simpla - sa stea la pomana ca s-o descurca apararea si fara el

abavati
abavati  •  29 Noiembrie 2022, 22:40
Postat de corectorul pe 29 Noiembrie 2022, 11:02

Evident ca golul i se datoreaza in mare masura lui Cristiano Ronaldo, intrucat saritura sa la cap a fost decisiva pt marcarea golului, altfel portarul ar fi intervenit si ar fi prins mingea centrata de Fernandes.

Adica nu a sarit portarul sa prinda mingea la saritura lui Ronaldo? Sau cum? Nu a vrut sa sara la minge ca sa dea si amaratul ala un gol?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează