INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  PORTUGALIA - ELVEȚIA

„Te grăbești al dracului de rău să mă schimbi” » Ronaldo și-a explicat reacția controversată: „I-am spus să tacă, nu are nicio autoritate”

Cristiano Ronaldo și Fernando Santos/ foto Imago Images
Cristiano Ronaldo și Fernando Santos/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2022 09:54 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 10:19

Cristiano Ronaldo (37 de ani) a ținut să fie titular și în înfrângerea Portugaliei împotriva Coreei de Sud, scor 1-2, la CM 2022. Atacantul a fost schimbat în minutul 65 cu Andre Silva și a avut o reacție controversată, pe care a explicat-o la finalul partidei.

  • Portugalia - Elveția, în optimile CM 2022, se joacă marți, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe TVR1

„Te grăbești al dracului de rău să mă schimbi”, a fost surprins Ronaldo strigând în timp ce părăsea terenul, potrivit publicației portugheze Record.pt. Deși se părea că vorbele sunt îndreptate către selecționerul Fernando Santos, Cristiano a susținut ulterior că destinatarul era altul.

Suarez și-a șters lacrimile și a ieșit la atac, după eliminarea de la Mondial: „Nu suntem respectați”
URUGUAY
Suarez și-a șters lacrimile și a ieșit la atac, după eliminarea de la Mondial: „Nu suntem respectați”

Ronaldo, în conflict cu un jucător coreean

„Totul s-a întâmplat înainte să ies de pe teren. Un jucător coreean îmi spunea să mă mișc mai repede, iar eu i-am spus să tacă din gură, pentru că nu are nicio autoritate. Nu trebuie să își dea cu părerea.

Doar arbitrul are puterea să decidă dacă mă mișc prea încet. Nu trebuie să existe o controversă. Totul s-a întâmplat în timpul meciului și aceste lucruri trebuie să rămână pe teren. Acum, cel mai important e că suntem în optimi. Nu doar jucătorii, ci toți portughezii trebuie să fie încrezători”, a spus Ronaldo după meci, potrivit sursei menționate.

În minutul 65, când a ieșit Ronaldo, scorul dintre Portugalia și Coreea de Sud era 1-1, iar asiaticii erau eliminați din competiție. Coreenii au marcat în minutul 90+1 și au terminat pe locul doi în grupa H, în fața Uruguayului. 

Citește și:

Suarez și-a șters lacrimile și a ieșit la atac, după eliminarea de la Mondial: „Nu suntem respectați”
URUGUAY
Suarez și-a șters lacrimile și a ieșit la atac, după eliminarea de la Mondial: „Nu suntem respectați”
Concluzia amară trasă de Edi Iordănescu în Qatar: „Noi nu suntem capabili să luptăm”
EXCLUSIV
Concluzia amară trasă de Edi Iordănescu în Qatar: „Noi nu suntem capabili să luptăm”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
mirstelistu
mirstelistu  •  12 Decembrie 2022, 18:31
Postat de sictir pe 03 Decembrie 2022, 13:58

Ce caracter ***? Despre ce vorbesti, ce a facut, a batut pe careva, a furat, injurat, ucis? Pai tu nu ai nici 0,000001% din caracterul pozitiv al lui Ronaldo. Toti zabaucii se apuca sa scrie tampenii pe net, ca e la moda.

*** la nas si se vede ca nu ai apucat sa vezi fotbisti adevarati asa ca vezi-ti de gleznele tale goale

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Jambo_Bwana
Jambo_Bwana  •  03 Decembrie 2022, 19:44
Postat de corectorul pe 03 Decembrie 2022, 16:40

Sunteti hateri la greu! Ronaldo este exemplul perfect de ambitie maxima in competitii, un veritabil model pt tinerii sportivi, care transmite cel mai bun mesaj in orice profesie, anume de a te implica complet pana la final, indiferent de varsta si potential. Voi, astia care l criticati pt ca nu renunta si vrea sa demonstreze in continuare ca mai poate, sunteti aia delasatori in viata si in activitatea voastra profesionala (scolara), aia care formeaza paria societatii. Cat despre competitia cu Messi, la nationale nu exista, Ronaldo este deja cel mai bun marcator din istoria tututor nationalelor din intreaga lume.

Pele, care, din pacate, este acum pe moarte, a castigat de trei ori cupa mondiala cu Brazilia. Fara sa fie, nici pe departe, atat de arogant si orgolios ca maniacul perfectionist CR7. E o performanta pe care CR7 poate doar sa o viseze. Si sa-si infiga unghia in gat cand se trezeste.

endervisa
endervisa  •  03 Decembrie 2022, 18:02
Postat de Verid pe 03 Decembrie 2022, 14:13

Ronaldo a devenit pomanagiul suprem . Chiar nu isi da seama ca e penibil ?

Penibili sunt astia de comenteaza pe aici, ca tine, din fotoliu! Sper ca iti faci meseria cel putin la fel de bine ca el, cat si cu aceasi implicare! Daca nu, mai bine taci si stai dupa perdea!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close