INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  CROAȚIA - MAROC 2-1

Scandal și jigniri după Croația - Maroc » A insultat doi jurnaliști croați: „M-a făcut împuțit”

foto: Imago +7   FOTO
foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 decembrie 2022 10:28 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 10:34

După finala mică a Campionatului Mondial, Croația - Maroc 2-1, fundașul Dejan Lovren a avut o reacție nervoasă la adresa unor jurnaliști.  

  • Argentina - Franța e marea finală a Campionatului Mondial din Qatar 2022. Ultimul act se va disputa azi, de la ora 17:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT+FOTO pe GSP.ro și în direct pe TVR 1.

Presa din Croația scrie că apărătorul de 33 de ani, legitimat la Zenit, a avut o reacție la adresa unor ziariști din Croația, aflați la zona mixtă. 

„De ce nu are Argentina jucători negri la Cupa Mondială?”. O analiză provocatoare Washington Post a declanșat reacții zgomotoase în întreaga lume
ARGENTINA
„De ce nu are Argentina jucători negri la Cupa Mondială?”. O analiză provocatoare Washington Post a declanșat reacții zgomotoase în întreaga lume

Dejan Lovren, jigniri către jurnaliștii din Croația după finala Campionatului Mondial 

Ce s-a întâmplat? Presa din Croația scrie că Dejan Lovren a insultat doi jurnaliști croați, după ce a crezut că aceștia râdeau de el. 

Croații scriu că Lovren a dat declarații pentru jurnaliștii străini, dar când a fost abordat de reporterii croați le-a făcut acestora un gest cu mâna și a plecat. Ulterior, doi jurnaliști s-au amuzat, iar Lovren a crezut că aceștia râd de el. 

„Nu râdem de tine” i-au spus jurnaliștii lui Lovren, dar fundașul a avut o izbucnire nervoasă: „De ce râdeți? Sunteți împotriva noastră! Râdeți de noi. Nu vă convine. Nu sunteți mândri!”, a spus Lovren. Acesta a continuat și l-a jignit pe unul dintre jurnaliști: „Râdeți de mine! Tu puți”. 

Ulterior, Frane Vulas, unul dintre jurnaliștii jigniți de Lovren a povestit ce s-a întâmplat. 

Match Quiz finala CM: Argentina - Franța
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina - Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

„În zona mixtă, m-a insultat pe mine și pe un coleg pentru că am râs când nu s-a oprit să facă o declarație. De la un râs interpretat greșit, ne-a insultat pe mine și pe colegul meu. A spus că ar trebui să ne fie rușine, mi-a zis că sunt împuțit și încă ceva, care a durut mai mult. 

Am încercat să-i explic că a înțeles greșit. Dar mi-am dat seama că Lovren, ca de obicei, are o problemă cu el însuși. Dar nimic nu va strica această zi”, a spus jurnalistul pentru Slobodna Dalmacija

VIDEO Argentina, favorita lui Vasile Maftei: „Am vrut de la început să câștige Campionatul”

Citește și:

Dincolo de imaginație » Motivul pentru care milioane de bengalezi ies în stradă pentru Argentina lui Messi! Imaginile sunt fabuloase

Nebunie la Zagreb » Fanii croați au făcut show pe străzi după victoria din finala mică a Mondialului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
JimBeam40
JimBeam40  •  18 Decembrie 2022, 21:10

Are maniere "rusesti"

steaua.libera
steaua.libera  •  18 Decembrie 2022, 13:12

Băiatul ăsta nu de deștept a fost ejectat de la Liverpool. Ce-mi plac *** astea patriotice “sunteți împotriva noastră”, le auzim des și pe la noi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează