Dorința unui fost internațional german gay: „Ar fi extraordinar dacă s-ar întâmpla asta la turneul final”

Thomas Hitzlsperger / foto: Guliver/Getty Images
Thomas Hitzlsperger / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 08:58 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 09:17

Fostul internațional german Thomas Hitzlsperger, în vârstă de 40 de ani, care a dezvăluit în 2013 că este gay, a declarat într-un interviu că i-ar plăcea ca un fotbalist homosexual să aibă propriul „coming out” la Mondial. În Qatar, o țară în care relațiile gay sunt interzise.

Ar fi extraordinar dacă s-ar întâmpla la acest turneu final, dar nu sfătuiesc pe nimeni să o facă. Nu este nici momentul, nici cel mai bun loc”. 

Întrebat despre suma primită de David Beckham pentru a promova Qatarul ca ambasador, 150 de milioane de lire (172 de milioane de euro) pentru 15 ani, Hitzlsperger a găsit un singur cuvânt: „Obscen”.

Un ambasador al CM 2022, declarație scandaloasă: „Homosexualitatea e o afecțiune psihică”

„În timpul competiției, multe lucruri se vor întâmpla în țara noastră. Să vorbim despre gay. Cel mai important lucru: toți vom accepta să vină în Qatar, dar va trebui ca ei să ne respecte regulile!”, a spus acesta într-un interviu pentru postul german ZDF.

Opinia lui Salman: „Homosexualitatea e o afecțiune psihică. A fi gay e haram, adică interzis!”. Interviul a fost întrerupt imediat de purtătorul de cuvânt al Comitetului de Organizare. 

În Qatar, regulile sunt extrem de stricte, iar homosexualitatea se pedepsește cu închisoarea.

Ideea lui Gary Lineker

Gary Lineker (61 de ani), fost mare atacant englez, a declarat: „Știu doi jucători gay din Premier League. Ar fi extraordinar dacă unul sau amândoi ar spune totul în timpul Mondialului. Ar fi incredibil”.

Acesta a continuat: „Nu eu trebuie să le zic numele. De ce n-au ieșit până acum? De frică! Teamă de necunoscut, cred. Poate că sunt îngrijorați de ce ar putea gândi colegii lor, deși unii dintre aceștia au aflat deja”.

Citește și alte știri despre Mondialul din Qatar: 

Un ambasador al CM 2022, reacție scandaloasă înainte de turneul din Qatar: „Homosexualitatea e o afecțiune psihică”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
kxd2000
kxd2000  •  11 Noiembrie 2022, 15:00
Postat de cpt.ahab pe 11 Noiembrie 2022, 12:28

***. Să mergi în casa cuiva și să-i impui tu ideile și regulile tale. Era evident că aici se va ajunge. Și e doar începutul.

Orientarea sexuală nu este o idee. Eu si cu tine de ce suntem hetero? E cumva o idee? Cât despre “valorile tradiționale”, grecii și romanii care erau homosexuali din greu erau tradiționali sau nu? Ce mult ne mai pasă nouă cine o face cu cine și de ce de parcă nu sunt alte probleme de rezolvat. Sunt destui copii care se nasc murind de foame, dar noi vrem neapărat ca toată lunea să fie hetero ca să fie și mai mulți muritori de foame pe pământ! Ia să nu ne mai facem obsesie din organele genitale care nu ne aparțin și să ne vedem fiecare de treaba noastră în loc să ne etalăm ignoranța. Lunea trebuie judecată după fapte, nu după orientarea sexuală.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  11 Noiembrie 2022, 12:28
Postat de radumatei pe 11 Noiembrie 2022, 11:24

Aparent inexplicabilă obsesia asta a activiștilor pro-homosexualitate pentru ieșitul în public. De ce ar fi așa „extraordinar” ca un fotbalist să-și expună preferințele sexuale (de fapt, e mai degrabă apartenența la o ideologie politică) în mod ostentativ, cînd e primit ca musafir într-o comunitate care e atașată de valorile tradiționale și unde ar trebui să-și vadă de fotbal?

***. Să mergi în casa cuiva și să-i impui tu ideile și regulile tale. Era evident că aici se va ajunge. Și e doar începutul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

pROCURORULpOPORULUI
pROCURORULpOPORULUI  •  11 Noiembrie 2022, 11:29

Nu se poate asa ceva om a lui Dimnezeu Becali daca nu spune cit a dat Eapidului sa cistige meciul rezultatul echpei sa vazut in meciul cu Otelu daca nu se spovedeste si nu spune cit a dat Rapidului Dumnezeu il va pedepsi rau de tot sa nu se joace cu Dumnezeu o sa traim si o sa vedem ajunge gata

Vezi toate comentariile (5)
Comentează