Dusan Vlahovic despre speculațiile că ar avea o aventură cu soția unui coleg: „Îmi pare rău că încep așa o conferință la Mondial!”

Ana, soția portarului Predrag Rajkovic
Ana, soția portarului Predrag Rajkovic

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022 20:32 / Actualizat joi, 01 decembrie 2022 10:05

Atacantul sârb Dusan Vlahovic (22 de ani) a negat zvonurile conform ar fi fost ținut pe bancă la Campionatul Mondial din cauza unei aventuri pe care a avut-o cu soția portarului Predrag Rajkovic (27 de ani), colegul lui din națională.

Dusan Vlahovic spune că o accidentare la coapsă l-a ținut departe de gazon în ultimele săptămâni. Vârful lui Juventus a exclus varianta apărută în presa din țara natală, conform căreia ar fi pedepsit din cauza unei relații nepotrivite pe care ar fi avut-o cu Ana, soția colegului Predrag Rajkovic (27 de ani), portarul lui Mallorca.

Luis Enrique, mesaj-manifest în plin Campionat Mondial: „Ăsta e primul lucru pe care antrenorii ar trebui să îl învețe la cursuri!”
SPANIA
Luis Enrique, mesaj-manifest în plin Campionat Mondial: „Ăsta e primul lucru pe care antrenorii ar trebui să îl învețe la cursuri!”

Vlahovic a evoluat doar 25 de minute la acest turneu final, în eșecul 0-2 cu Brazilia.

Dusan Vlahovic: „Îmi pare rău că încep așa o conferință la Campionatul Mondial!”

„Îmi pare rău că trebuie să încep conferința de presă de la Campionatul Mondial în acest fel, dar trebuie să ating subiectul. Numele meu a fost purtat într-un scandal. Tot ce ați citit e absurd. 

E evident că acești oameni se plictisesc și nu au nimic mai bun de făcut, sunt frustrați sau nervoși, dar lucrează împotriva intereselor naționalei. E clar că ăsta e principalul lor scop acum. 

Noi suntem mai uniți ca niciodată, atmosfera nu a mai fost atât de bună în grup. Aceste povești sunt ridicole. Vreau să îmi apăr numele, voi apela și la avocați dacă e nevoie. Nu e prima dacă când se întâmplă. 

Niște oameni cu CV-uri goale, care n-au făcut nimic în viață, vor să obțină atenție gratuit”, a spus Vlahovic într-o conferință de presă, potrivit Pulse Sports.

Dusan Vlahovic despre speculațiile că ar avea o aventură cu soția unui coleg: „Îmi pare rău că încep așa o conferință la Mondial!”
Dusan Vlahovic FOTO: Imago

Serbia a strâns un singur punct în primele două meciuri din grupa G de la Campionatul Mondial, dar păstrează șanse importante la calificarea în „optimi”. Are nevoie de o victorie în meciul decisiv cu Elveția, programat vineri, de la ora 21:00.

VIDEO. Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Explozie culinară pe străzile din Doha » Cât costă cele mai delicioase feluri de mâncare și dulciuri

CORESPONDENȚĂ GSP DIN DOHA Fostul portar al Rapidului stabilit de 24 de ani în Qatar, despre controversele Mondialului: „Ce vrei? Să umbli în bikini pe stradă?” +„Pe soacră-mea a luat-o ambulanța aici”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
Adiiul
Adiiul  •  01 Decembrie 2022, 10:03

Domnu' ziarist, "Sergia" pe ce continent este? ????.

666piturca
666piturca  •  01 Decembrie 2022, 06:55

Parca vad, draga vlahovic, ca te grabesti la Beograd… așa, ca sa-l enervezi pe Procuroru’. Care, săracu’, visează la o țară care nu mai exista de mult. Apa trece, proverbele rămân. Inca se mai caută un cal verde, si un…

mosTireac
mosTireac  •  01 Decembrie 2022, 01:34

Nu-i mult până apar în Cancan-ul lor poze cu Marica și Ana. De fapt Vlahovic și Ana. Nu iese fum fără foc.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează