Suporterul tuturor :D » Edi Iordănescu susține jumătate dintre echipele rămase la Mondial: „Măcar unul să ridice trofeul”

Edi Iordănescu, selecționer România
Edi Iordănescu, selecționer România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 11:19 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 11:30

Edi Iordănescu (44 de ani), selecționerul echipei naționale de seniori a României, și-a numit favoritele la Campionatul Mondial, înainte de faza sferturilor de finală.

Edi Iordănescu a fost prezent în Qatar, unde a urmărit-o la treabă pe Elveția, viitoarea adversară a României în preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Acum, după stabilirea celor 8 echipe calificare în faza sferturilor de finală, selecționerul României a anunțat ce echipe simpatizează, dintre cele rămase în competiție. 

În postarea de pe contul de Facebook, Edi Iordănescu a strecurat și o aparentă înțepătură la adresa lui Cristiano Ronaldo, aflat în centrul atenției la Portugalia - Elveția 6-1, unde a fost lăsat pe bancă la începutul meciului. 

Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”
PORTUGALIA - ELVEȚIA 6-1
Pe stadion la Portugalia - Elveția, reporterul Remus Răureanu a observat un detaliu inedit la Cristiano Ronaldo: „Mi-era milă, chiar rușine”

Edi Iordănescu susține 4 dintre cele 8 echipe rămase la Campionatul Mondial

„Țin cu Anglia, ador fantezia brazilienilor, dar nu aș spune «nu» nici pentru Messi sau Ronaldo, să câștige acest Mondial. Amândoi sunt la ultima experiență la un Campionat Mondial și o să înțelegem după ce se opresc din activitate ce au reprezentat cu adevărat!!

Mai mult decât atât, pare că ambii au înțeles că sunt pe final de carieră, dar doar unul reușește să accepte asta.

Ne-au oferit prea multe momente deosebite celor care iubim fotbalul și pentru asta măcar unul ar putea să ridice trofeul. După ei urmează... Mbappe!!”, a scris Iordănescu.

Cum arată sferturile de la Campionatul Mondial din Qatar: 

  • Croația - Brazilia
  • Țările de Jos - Argentina
  • Maroc - Portugalia
  • Anglia - Franța

Mai multe știri despre Campionatul Mondial:

Antalya? Grecia? Nu, e Doha! Imagini din „satul-fantomă”, cu pescari inexistenți, prin care șeicii imită popularele destinații turistice

Dragomir nu s-a putut abține, după ce s-a întâmplat marți la Mondial: „E râsul omenirii, bă! V-o spune un om bătrân”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
Hcm27
Hcm27  •  07 Decembrie 2022, 20:29

Edy,acum după ce ai văzut Elveția în douq-trei meciuri,ai învățat ceva?Le dam și noi măcar trei goluri în doua meciuri cu ei?Nu zic să-i batem de doua ori,zic sale dam trei goluri în doua meciuri,nu sase,nu patru,trei.Trei goluri în doua meciuri,nu intr-unul,în doua.Hai sa vedem ce ai învățat cănd vom juca cu ei,dacă justifici banii cheltuiți în Qatar sau nu de FRF

maradona79
maradona79  •  07 Decembrie 2022, 17:09

Saracul Edi n-a mai avut bani pentru cateva nopti in plus de cazare in Qatar. Ar fi vazut si el cum se bat elvetienii.

realsteaua
realsteaua  •  07 Decembrie 2022, 13:23
Postat de gazistu pe 07 Decembrie 2022, 12:30

exemplar acest Edi, cu discursuri frumoase, care "ne adoarme", ne induioseaza ... in timp ce lunar ii intra in conturi salariul de 50000 euro (un apart. decent, cu 2 cam. in Bucuresti). Discursuri stii sa tii ... rezultate, pe cand Edi?

Dacă e așa, îi dă foarte mult Burleanu pe an ( 600.000 de € ). Nu aș crede că se țepuiește așa de rău cu acest antrenoraș, că de selecționer nu poate fi vorba.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close