Veste rea la francezi! Deschamps a pierdut un atacant » Tacklingul unui coechipier l-a scos din lotul de Mondial

Christopher Nkunku a părăsit cantonamentul Franței. Foto: Imago Images
Christopher Nkunku a părăsit cantonamentul Franței. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2022 10:25 / Actualizat miercuri, 16 noiembrie 2022 10:48

Christopher Nkunku, 25 de ani, 8 selecții, a părăsit cantonamentul Franței. Lovit de Eduardo Camavinga (20 de ani) într-un duel la antrenament, atacantul lui Leipzig a suferit o entorsă la genunchi.

Nici nu a început Campionatul Mondial din Qatar și Didier Deschamps stă mai mult la telefon, îngrijorat, pentru a afla ce jucător a mai pierdut din cauza accidentărilor. 

David Popovici, Sportivul Român al Anului 2022 după un vot unanim: „După ce repeți de 10.000 de ori ceva, a 10.001-a oară, în concurs, nu are cum să nu îți iasă”
GALA GSP 2022
David Popovici, Sportivul Român al Anului 2022 după un vot unanim: „După ce repeți de 10.000 de ori ceva, a 10.001-a oară, în concurs, nu are cum să nu îți iasă”

Christopher Nkunku are nevoie de câteva săptămâni de pauză

Kante și Pogba au ratat turneul final înainte ca selecționerul Franței să anunțe lotul. Leziunile i-au îndepărtat de Qatar 2022. Benzema și Varane se pregătesc deocamdată separat, individual, încă nerefăcuți. Iar marți, antrenamentul de la Clairefontaine s-a încheiat cu o altă veste rea. Nkunku a declarat forfait și a părăsit cantonamentul

În timpul unui joc-școală intens, tacklingul lui Camavinga l-a pus la pământ pe atacantul lui Leipzig. Christopher a ieșit de pe teren șchiopătând și a mers direct la spital, pentru rezonanță magnetică. 

RMN care a relevat o entorsă la genunchiul stâng. Are nevoie de câteva săptămâni de pauză. În consecință, nu mai face deplasarea la Doha. 

Veste rea la francezi! Deschamps a pierdut un atacant » Tacklingul unui coechipier l-a scos din lotul de Mondial
Christopher Nkunku, Foto: Imago Images

Kolo Muani vine direct din Japonia 

Francezii au trimis dosarul medical al lui Nkunku la FIFA și, a anunțat L'Equipe, Deschamps îl vrea înlocuitor pe Randal Kolo Muani. 

Atacantul în vârstă de 23 de ani, care e momentan în turneu cu Frankfurt în Japonia, ar trebui să vină direct în Qatar. După ce a evoluat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în 2021, ajunge și la Mondial. 

2 selecțiiare Randal Kolo Muani la naționala Franței, debutând în această toamnă, în Liga Națiunilor

Lotul Franței pentru Campionatul Mondial din Qatar

  • Portari: Alphonse Areola (West Ham), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Rennes)
  • Fundași: Lucas Hernandez (Bayern Munich), Théo Hernandez (AC Milan), Presnel Kimpembe (PSG), Ibrahima Konaté (Liverpool), Jules Koundé (FC Barcelona), Benjamin Pavard (Bayern Munich), William Saliba (Arsenal), Dayot Upamecano (Bayern Munich), Raphaël Varane (Manchester United)
  • Mijlocași: Eduardo Camavinga (Real Madrid), Youssouf Fofana (Monaco), Mattéo Guendouzi (OM), Adrien Rabiot (Juventus Turin), Aurélien Tchouaméni (Real Madrid), Jordan Veretout (OM)
  • Atacanți: Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern Munich), Ousmane Dembélé (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atlético de Madrid), Kylian Mbappé (PSG).

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cifrele Mondialului rușinii! Ce a ascuns Qatarul peste un deceniu

Incredibil: Atletico Madrid și Barcelona luptă pentru semnătura fostului fotbalist de la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează