Gianni Infantino vine cu o veste importantă pentru fanii fotbalului mondial: „O zi de la fiecare Campionat Mondial va fi dedicată lui Diego Maradona”

Președintele FIFA, Gianni Infantino (stânga), alături de legendarul Diego Armando Maradona. 
Foto: Imago
Președintele FIFA, Gianni Infantino (stânga), alături de legendarul Diego Armando Maradona. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 16:08 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 17:31

Gianni Infantino (52 de ani), președintele FIFA, a participat la un omagiu adus legendarului jucător argentinian Diego Armando Maradona, decedat în urmă cu doi ani, în urma unui stop cardiorespirator. La evenimentul special, organizat de cei de la CONMEBOL (n.r. - Confederația Sud-Americană de Fotbal) în centrul orașului Doha, capitala Qatarului, a fost prezentată o statuie a lui Diego Maradona, campion mondial în 1986 cu naționala „pumelor”. 

Gianni Infantino a spus că și-ar dori ca, la fiecare Campionat Mondial organizat de acum încolo, să existe o zi dedicată celebrării lui „El Pibe de Oro” (n.r. - Băiatul de Aur). 

Noi avem Piața Obor, Doha are Piața de Aur » Reporterii GSP au vizitat complexul în care sunt expuse tot felul de bijuterii: „Unele piese parcă sunt armurile soldaților din Troia”
reportaj
Noi avem Piața Obor, Doha are Piața de Aur » Reporterii GSP au vizitat complexul în care sunt expuse tot felul de bijuterii: „Unele piese parcă sunt armurile soldaților din Troia”

Gianni Infantino: „Diego Maradona este nemuritor”

„Diego Maradona este nemuritor. Diego este cu noi. Este emoționant să mă aflu aici, alături de toți cei prezenți. Aș dori să îi felicit pe cei de la CONMEBOL pentru organizarea acestui eveniment. 

Când mi-au spus că vor organiza un eveniment în memoria lui Diego, nu am stat nici măcar o secundă pe gânduri. Am transmis că voi veni. Nu trebuie numai să îl omagiem pe Diego, ci și să îl celebrăm.

Mi-aș dori ca începând de acum, la fiecare Campionat Mondial să avem o zi dedicată lui Diego Maradona”, a spus Gianni Infantino, potrivit Sport.es.

Gianni Infantino: „Diego Maradona ne-a făcut să ne îndrăgostim de fotbal”

„Sunt italian și țin cu Inter Milano. Nu sunt argentinian, nici nu țin cu Napoli. Maradona era argentinian și a jucat la Napoli și ne-a făcut să plângem de multe ori, dar Diego era mai presus de asta: îl iubeam, el ne-a făcut să ne îndrăgostim de fotbal”, a mai spus Gianni Infantino. 

Gianni Infantino: „Sunt mândru că, odată cu ajungerea noastră la conducerea FIFA, Diego Maradona a revenit alături de noi”

„Sunt fericit și mândru că, odată cu ajungerea noastră la conducerea FIFA, Diego Maradona a revenit alături de noi. A mers cu noi la Cupa Mondială din 2018, din Rusia. Am avut onoarea de a vorbi de multe ori cu el, precum și aceea de a crea o relație de prietenie cu el. 

Diego Maradona are o carismă unică. Spun că are, nu că a avut, deoarece încă este alături de noi. Este un caracter unic, și asta nu numai în lumea fotbalului. 

El avea abilitatea de a spune lucrurile într-un mod foarte simplu, dar vorbele sale aveau un impact imens asupra noastră. Diego Maradona a fost un mare lider”, a mai declarat Gianni Infantino. 

VIDEO În Qatar Airways, Hagi e Rege! Film într-o colecție de lux, alături de Maradona, Cruyff, Zidane, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho sau Roberto Baggio

Citește și:

Iran o învinge dramatic pe Țara Galilor, în prelungiri! Trimișii GSP în Qatar au fost prezenți pe stadion și au transmis cele mai importante informații

După apariția de la meciul de debut, Istvan Kovacs mai bifează o delegare importantă la Campionatul Mondial

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  26 Noiembrie 2022, 12:33
Postat de cdba3133 pe 26 Noiembrie 2022, 10:28

De ce nu-l zeifica? Toti jucatorii dar chiar si spectatorii sa se inchine la el.

relgia maradona si religia lgbtqHDTV....idolii lumii moderne..lol

cdba3133
cdba3133  •  26 Noiembrie 2022, 10:28

De ce nu-l zeifica? Toti jucatorii dar chiar si spectatorii sa se inchine la el.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează