Gluma care face înconjurul netului după victoria Argentinei asupra Olandei: „Nu mai pupi tu”

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 00:25 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 00:28

Argentina lui Lionel Messi s-a calificat după un meci extraordinar contra Țărilor de Jos, în care a suferit până la penalty-uri. 

Fanii români au urmărit și ei cu sufletul la gură sfertul de finală de la Campionatul Mondial din Qatar, dar nu au uitat de subiectul fierbinte al iernii: faptul că nu am reușit să intrăm în Schengen, după vetoul Austriei. Mulți și-au adus aminte că România a fost ținută în șah ani în șir de Olanda și au legat cele două situații. 

„Argentina, nu mai pupi tu Schengen, no ..”, a fost una dintre glumele haioase care au circulat pe netul românesc. 

Gluma care face înconjurul netului după victoria Argentinei asupra Olandei: „Nu mai pupi tu”

Și Ilie Dumitrescu a luat o decizie radicală, după ce Austria i-a refuzat României intrarea în spațiul Schengen

Ilie Dumitrescu (53 de ani), fost mare internațional, este hotărât să ia o decizie radicală, după ce Austria a votat împotriva intrării României în spațiul Schengen.

„Eu nu mă mai duc nici în escală în Austria. Nu o să mai merg niciodată în Austria, nici pe la Viena, nicăieri. E o reacție normală! Eu aveam câte o nebunie, făceam escală la Viena ca să mănânc și să beau ceva din aeroport. Mergeam special și de acolo zburam unde trebuia. Am respectat, mă bucuram de toate zonele astea frumoase și am fost tratați așa. E punctul meu de vedere, nu mă supăr pe niciun popor. Noi am făcut niște progrese. Așa am simțit eu ca român”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial de fotbal: 

Faza de PlayStation care a năucit-o pe Argentina » Nimeni nu se aștepta la asta

Imaginea Mondialului » Cine l-a consolat pe Neymar, imediat după fluierul final al partidei Croația - Brazilia

Playtech: Loredana, APARIŢIE WOW! Poza care a şocat internauţii, nimeni nu credea că va face asta. Nu ai voie să ratezi aşa ceva!


Comentarii (3)
brujo
brujo  •  10 Decembrie 2022, 08:44

Vai, o sa dea faliment aeroportul ca nu mai bea nea fasole asta cafeaua acolo ! Vai, ce se vor face ? :))))))))))))))))))

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  10 Decembrie 2022, 07:30

Cel mai simplu nu este sa nu mai facem escala la Viena, desi si acest lucru poate fi facut. Nu, cel mai simplu este sa renuntam noi ca cetateni la conturile de la BCR sau Raiffeisen si sa le mutam la alte banci, sa nu mai alimentam de la OMV si Petrom o buna perioada, sa nu ne mai facem asigurari de niciun fel la Omniasig, Asirom, si care mai sunt sub tutela lor si gata. Nu mult, vreo jumatate de an cat sa le scada nu numai profiturile , dar mai ales VALOAREA acestor companii!!!!

otican
otican  •  10 Decembrie 2022, 05:33

Ilie,esti stelist,eu sunt dinamovist.Te apreciez foarte mult si ca jucator,si ca suporter.Felicitari!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează