Fratele jurnalistului care a murit la Mondial anunță că familia va face o autopsie în SUA: „Indiferent de rezultat, nu îmi cer scuze”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 21:16 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 21:46

Eric Wahl, fratele jurnalistului Grant Wahl, decedat în timp ce se afla în Qatar pentru Campionatul Mondial, a oferit noi detalii despre tragedie. 

Americanul, care imediat după moartea fratelui său a susținut că aceasta a fost omorât, a dezvăluit că familia lui Grant va face o autopsie în SUA.

Fratele jurnalistului american decedat în Qatar oferă noi detalii

„Acum pot spune că Grant a mers la spital cu o ambulanță (n.r. - inițial spusese că aceasta a fost transportat cu o mașină), iar colegii lui au venit după el. La fața locului nu exista un defibrilator, deși înțeleg că ar fi putut face diferența. 

Trupul lui Grant va ajunge în SUA și se va face o autopsie. Ulterior, familia va da o declarație. Indiferent de rezultat, nu îmi cer scuze. Oamenii și organizațiile nu se schimbă și trebuie să plătească. Acest Campionat Mondial nu trebuia să aibă loc acolo unde are loc.

Și vă rog să încetați cu prostiile legate de vaccin. Sunt prostii. Și o insultă la adresa familiei noastre și a soției lui Grant, care este epidemiolog”, a scris Eric pe Twitter.

 Fratele lui Grant Wahl a acuzat inițial că jurnalistul a fost omorât 

Grant Wahl a fost pe Lusail Stadium, la meciul Țările de Jos - Argentina, din sferturile CM. 

Acestuia i s-a făcut rău în timpul partidei și a fost dus la spital, unde a murit. Ulterior, Eric a postat un video pe Instagram în care spunea că fratele său i-a mărturisit că a primit amenințări cu moartea după ce a purtat un tricou în culorile steagului comunității LGBTQ, interzis în Qatar.

„Eu sunt Eric Wahl, sunt fratele lui Grant. Sunt gay. Eu sunt motivul pentru care purta acel tricoul la Camiponatul Mondial. Fratele meu era sănătos. Mi-a spus că primit amenințări cu moartea. Nu pot să cred că a murit. Cred că a fost ucis! Vă rog să mă ajutați. A leșinat în timpul meciului, pe stadion. A primit primul ajutor, a fost dus cu o mașină la spital, iar acolo a murit, potrivit soției sale”, a fost declarația fratelui lui Grant, potrivit New York Post. 

Grant Wahl s-a îmbolnăvit în Qatar 

Cu o zi înainte, Grant a povestit că nu se simțea bine și că a fost diagnosticat cu bronșită, o afecțiune a plămânilor. 

„Corpul meu cred că mi-a zis «Omule, nu dormi destul!». S-a revoltat. Am fost diagnosticat cu bronșită. Am fost de două ori la medicii din centrul media Acum mă simt mai bine.  Corpul meu a cedat. Au fost 3 săptămâni pline de stres, în care am muncit mult și am dormit puțin. Am avut o răceală, care s-a transformat în ceva mai rău.  Simțeam presiune în piept. Nu e COVID-19 pentru că mă testez des. Medicii mi-au spus că probabil am bronșită. Mi-au dat antibiotice și sirop pentru tuse. Acum mă simt mai bine” spunea Grant joi, cu o zi înaintea decesului. 

Citește și:

„A semnat cu precontract cu Liverpool” » Jucătorul de la Mondial cu o clauză de 120 de milioane de euro, aproape de Premier League

În urmă cu 4 ani era un simplu spectator, acum e eroul Argentinei » Premoniția avută de Emiliano Martinez, după Mondialul din 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează