CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Istvan Kovacs, delegat din nou la Campionatul Mondial » În ce meci va fi implicat centralul român

Istvan Kovacs // FOTO: Imago
Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Articol de , - Publicat marti, 22 noiembrie 2022 17:36 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 17:45

După ce a fost arbitru de rezervă la Qatar - Ecuador 0-2, meciul de deschidere al CM 2022, Istvan Kovacs a fost delegat și la Uruguay - Coreea de Sud.

  • Gazeta Sporturilor este, exceptând TVR-ul, singura instituție media din România care trimite 4 jurnaliști la turneul final din Qatar
  • Ovidiu Ioanițoaia, Dan Udrea, Remus Răureanu și Andrei Crăițoiu vor transmite din Doha pe durata competiției
  • Ghid pentru Campionatul Mondial din Qatar - detalii AICI

Centralul de 38 de ani va fi arbitru de rezervă la partida programată joi, 24 noiembrie, de la ora 15:00.

Messi face un pas în față: „N-avem nicio scuză!” » Imaginea-povară pentru „Purice” + titlurile ziarelor din Argentina
Argentina - Arabia Saudită 1-2
Messi face un pas în față: „N-avem nicio scuză!” » Imaginea-povară pentru „Purice” + titlurile ziarelor din Argentina

Istvan Kovacs, la Uruguay - Coreea de Sud

Partida din grupa H va fi condusă de francezul Celemnt Turpin, care va fi ajutat de Nicolas Danos și Cyril Gringore. În timp ce Istvan Kovacs va fi al 4-lea oficial al meciului care se va juca pe Education City Stadium, din Al Rayyan.

Istvan Kovacs, 3.000$ în grupe, 10.000 în eliminatorii 

Istvan Kovacs va primi din partea FIFA un salariu de 70.000 de dolari pentru participarea la Campionatul Mondial din Qatar. Dacă va conduce două meciuri în grupe, unul în fazele eliminatorii și va fi de două ori al 4-lea oficial, va mai fi răsplătit cu 21.000$.

Istvan Kovacs, primul arbitru român la Mondial după 36 de ani, va avea și un câștig financiar important la turneul final din Qatar.  În primul rând, FIFA le asigură celor 36 de „centrali” un salariu numai pentru participare. 70.000 de dolari, dublu față de cât era la CM 2006, cu 20.000 mai mult decât în 2010 și 2014 și la fel ca în 2018.  Pe lângă această sumă, Kovacs va primi și un bonus de meci. 

  • 3.000$ pentru o partidă condusă în grupă.
  • 10.000$ pentru fazele eliminatorii.
  • 2.500$ ca al 4-lea oficial în prima fază a competiției și 5.000$ începând din „optimi”.

VIDEO Imagini superbe surprinse de repoterii GSP înainte de Mexic - Polonia

Citește și: 

Un român ajută Poliția din Qatar » Reportaj GSP din Centrul de Comandă de unde se supraveghează TOT ce mișcă în Doha

De meserie „constructor” » Cine e selecționerul care a îngenuncheat-o pe Argentina

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
Stars
Stars  •  23 Noiembrie 2022, 13:00

Cea mai buna rezerva de la mondial :)))) Asta sa-si stearga mucii in fata predecesorilor, Igna si Rainea! Controversat in Romania si ajuns la mondial.....d-ale celor de la fifa, alti nemernici!

valentindragobete
valentindragobete  •  23 Noiembrie 2022, 12:39
Postat de ideclass pe 23 Noiembrie 2022, 00:19

Un arbitru mediocru spre slab. Nu merita sa fie nici rezerva...

Nu poți să nu te întrebi, totuși, de ce în liga românească "albitrează", vorba unui clasic în viața, așa de slab iar în cupele europene mai are, câteodată, sclipiri de arbitru bun ? De aicea și primul meu comentariu dar proștii, pară-se, că nu înțeleg nimic, nimic surprinzător la ei în exista numai mândria "patriotică"că un ridicător de placheta este reprezentantul națiunii române !

misu50
misu50  •  23 Noiembrie 2022, 10:27

De data asta e bine ca specificati ca este "de rezerva"...La primul meci toata presa a luat-o in barba, iar noi cand l-am vazut pe italian cu fluierul in gura!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează