„Mințiți în continuare, dar adevărul iese la iveală!” » Apropiatul lui Benzema i-a răspuns TĂIOS mâinii drepte a lui Deschamps

Karim Benzema // foto: Imago Images
Karim Benzema // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2022 09:11 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 09:30

Guy Stephan, antrenorul secund al naționalei Franței, a scris în notițele personale că motivul pentru care Karim Benzema a părăsit cantonamentul „albaștrilor” din Qatar este „o accidentare la coapsă”. Fostul impresar al lui Benzema a răspuns.

Sâmbătă, o publicație franceză a dezvăluit ce a scris despre Benzema „secundul” Franței, Guy Stephan, în notițele luate pe parcursul turneului final din Qatar.

„Domnul Griezmann nu era mulțumit” » Motivul stupefiant pentru care ar fi pornit războiul cu Karim Benzema în vestiarul Franței
FRANȚA
„Domnul Griezmann nu era mulțumit” » Motivul stupefiant pentru care ar fi pornit războiul cu Karim Benzema în vestiarul Franței

Apropiatul lui Karim Benzema a rupt tăcerea: „Mințiți în continuare, dar adevărul iese la iveală!”

„Din păcate, Karim Benzema este accidentat. Testele pe care le-a făcut confirmă accidentarea la coapsă. Ne va părăsi dimineața următoare, va merge la Madrid. Suntem triști pentru el, acest Campionat Mondial era unul dintre obiectivele sale. E o lovitură grea, având în vedere aura și talentul său, dar nu avem ce face”, sunt cuvintele mâinii drepte a selecționerului Didier Deschamps.

Cuvinte cu care Karim Djaziri, fostul impresar al lui Karim Benzema, apropiat al fotbalistului, mătură pe jos.

Djaziri a scris pe contul de Twitter, ca răspuns la acele afirmații, că „la o săptămână după accidentare, Benzema a reluat antrenamentele, pentru ca 4 zile mai târziu să joace 30 de minute într-un amical pentru Real Madrid. Dar în opinia lui Stephan nu putea juca în Qatar! Continuați să mințiți, adevărul iese la iveală...

Trebuie să publicați notițele medicului Le Gall, care nu a așteptat 2/3 zile să confirme diagnosticul. Este o greșeală profesională, sau chiar mai rău din partea lui!”.

Având în vedere modul în care s-a recuperat Benzema, atacantul lui Real Madrid ar fi fost apt de joc măcar pentru fazele superioare ale competiției, dacă nu chiar din optimi.

Franța a ajuns în finală, unde a fost învinsă de Argentina la loviturile de departajare. Benzema a fost invitat de către Federația Franceză să asiste la meci, dar a refuzat.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Ar fi bomba anului! Zidane e dorit de o supernațională

Pep Guardiola le-a dat șah mat! „Nestemata” din Europa care le spune NU lui Real Madrid și Liverpool

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
imgb
imgb  •  30 Decembrie 2022, 01:01

A patit si el ca DOBRIN acum nu stiu cite milenii !...

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  29 Decembrie 2022, 09:45

Place, sau nu...cuiva, un lucru este cert. Benzema nu trebuia trimis acasa,( nici macar nu a fost inlocuit in lot). Sa spui ca daca juca Benzema nu se stie daca Franta juca bine e...o gogomanie. Vorbim despre Benzema , Balonul de Aur, omul care - cum bine zice cineva- ".. a carat in spate Real Madrid...spre culmi inalte". Pina la urma ...s-a dovedit ca ..." Dumnezeu ...nu bate cu bita"...si daca Benzema era bagat ...doar sa bata un penalty...era mai bine. Intreaga ..." tarasenie" a facut-o antrenorul, de dragul...altor jucatori. Nu intra i discutie ca Benzema ar fi ajutat mult Franta...dar cineva...nu l-a vrut.

melcul_furios
melcul_furios  •  26 Decembrie 2022, 15:12
Postat de donqhot pe 26 Decembrie 2022, 14:07

.. sau nu. Fara Benzema, Franta a facut finala. Asta este lucru cert. Cu Benzema, nu stim. Poate Franta Castiga finala sau poate nu iesea din grupa. Sau orice alta varianta intre cele doua.

Corect insa nu poti explica totusi cum sa trimit acasa balonul de aur de anul asta. Ca nu il folosesti, ca il joci doar 30 de minute pe final - insa nu il poti lasa acasa cand totusi este in top 5 atacanti centrali astazi, asa batran cum este iar tu nu ai alt jucator similar.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează