Kun Aguero îi răspunde lui Canelo Alvarez, după ce pugilistul mexican l-a amenințat pe Lionel Messi: „Nu știi nimic despre fotbal sau despre ce se întâmplă într-un vestiar”

Kun Aguero și Leo Messi.
Foto: Imago
Kun Aguero și Leo Messi. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 16:05 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 16:11

Sergio „Kun” Aguero (34 de ani), fostul atacant al naționalei Argentinei, i-a răspuns pugilistului mexican Canelo Alvarez (32 de ani), după ce acesta l-a amenințat pe Lionel Messi (35 de ani), superstarul naționalei „pumelor”. 

Iran cere excluderea echipei SUA de la Campionatul Mondial dintr-un motiv incredibil
IRAN - SUA
Iran cere excluderea echipei SUA de la Campionatul Mondial dintr-un motiv incredibil

Sergio Aguero: „Domnule Canelo, cu siguranță că nu știi nimic despre fotbal sau despre ce se întâmplă într-un vestiar”

„Domnule Canelo, nu muta atenția asupra unor scuze și a unor probleme personale. Cu siguranță că nu știi nimic despre fotbal sau despre ce se întâmplă într-un vestiar. 

Tricourile sunt aruncate mereu pe podea, pentru că sunt pline de transpirație. Dacă te-ai uita bine pe imagini, ai vedea că Leo (n.r. Leo Messi) încearcă tot posibilul să evite să calce pe tricou, însă nu reușește”, a fost răspunsul lui Sergio Aguero, potrivit cotidianului britanic Daily Mail

Lionel Messi a dansat și a cântat la bustul gol, după Argentina - Mexic 2-0

Autor al golului care a deblocat tabela în meciul cu Mexic, Leo Messi a ajuns la opt goluri marcate la Campionatele Mondiale, egalându-l astfel pe marele Diego Armando Maradona. Copleșit de emoții la finalul partidei, Messi s-a descătușat în vestiar: la bustul gol, „Puricele Atomic” a cântat alături de coechipierii săi, într-o atmosferă specială, veritabil sud-americană, creată de elevii lui Scaloni.

VIDEO. Lionel Messi a dansat și a cântat la bustul gol, după Argentina - Mexic 2-0

Citește și:

Măsură disperată! China a ales să cenzureze transmisia CM 2022 pentru un detaliu incredibil

Rusia vrea să părăsească UEFA! » Unde vor să joace de acum încolo

Playtech: PORECLA pe care indienii i-au dat-o Iuliei Vântur! Abia acum s-a aflat ce cred despre iubita lui Salman Khan. FOTO


Comentarii (5)
steaua.libera
steaua.libera  •  28 Noiembrie 2022, 19:19

Canelo sau “Pumnii mei minte nu are”..

miciBIO
miciBIO  •  28 Noiembrie 2022, 18:02
Postat de paiazze pe 28 Noiembrie 2022, 17:50

Ai dreptate tu, lumea a luat-o razna, dar imi place ca arati clar de care parte a baricadei esti. De ce nu esti tu primul care sa arate ca are capul limpede si o gandire echilibrata? De ce am eu impresia ca Trump, Orban sau Putin ti se par niste eroi neintelesi ai tarilor lor? E evident ca lucrurile sunt duse la extrem din toate partile, dar tu ai tinut-o doar cu frustrarile tale.

Da și mie îmi place tare mult că stigmatizezi. Nu sunt de nicio parte radicală, cred în valori europene care devin tot mai mult o utopie, atâta timp cât Europa devine o extensie a SUA de proastă factură. Iar înainte să avem conflictele din Sud-Est și Est(Balcani Ex-Iugoslavia, Ucraina), istoria modernă ne arăta cinismul cu care Vestul diviza Europa și nu arcorda Estului nici măcar circumstanțe atenuante sau probabilitatea unei șanse la dezvoltare. Sunt multe aspecte de discutat și aici nu-i cazul, plecând de la evenimente, argumente și abia apoi la opinii.

paiazze
paiazze  •  28 Noiembrie 2022, 17:50
Postat de miciBIO pe 28 Noiembrie 2022, 17:37

Explicații puerie ale unor neica nimeni cu acces la Internet care pot duce ușor la conflicte diplomatice. Messi are o întreagă echipă de PR, ar trebui să iasă aici cu un comunicat și să prezinte un punct de vedere obiectiv sau să-și ceară scuze. Campionatul ăsta, desfășurat pe un tărâm atât de exotic precum Qatar, arată prin fotbal direct sau indirect că lumea are nervii întinși la maxim, iar aproape de conflicte diplomatice, țări cu reacții puerile precum Iran, SUA, Anglia, Germania, Arabia Saudită și alții, nu fac decât să-și arate mușchii când nu trebuie. Conflictul mondial stă să înceapă în ritmul ăsta, nu mai există persoane cerebrale, obiective, care să facă analize minuțioase, apel la cap, dacă nu ești cu Greta, ești poluatorul suprem al mediului, dacă nu susții Black Lives Matter ești un rasist sinistru, dacă nu condamni Rusia și spui in bezna minții Slava Ucraina, ești un *** nenorocit. Chiar așa marionete am ajuns?

Ai dreptate tu, lumea a luat-o razna, dar imi place ca arati clar de care parte a baricadei esti. De ce nu esti tu primul care sa arate ca are capul limpede si o gandire echilibrata? De ce am eu impresia ca Trump, Orban sau Putin ti se par niste eroi neintelesi ai tarilor lor? E evident ca lucrurile sunt duse la extrem din toate partile, dar tu ai tinut-o doar cu frustrarile tale.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează