INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  FRANȚA - MAROC 2-0

VIDEO Lăsat groggy de Mbappe » Momentul ratat de camerele TV la Franța - Maroc

Franța a învins Marocul, scor 2-0, și va înfrunta Argentina în finala Campionatului Mondial. Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut o victimă în rândul propriilor fani. +4   FOTO
Franța a învins Marocul, scor 2-0, și va înfrunta Argentina în finala Campionatului Mondial. Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut o victimă în rândul propriilor fani.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 23:12 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 23:31

Franța a învins Marocul, scor 2-0, și va înfrunta Argentina în finala Campionatului Mondial. Kylian Mbappe (23 de ani) a făcut o victimă în rândul propriilor fani. 

Kylian Mbappe, golgeter alături de Messi la actualul turneu final, ambii cu câte 5 reușite, a fost protagonistul unui moment mai puțin plăcut înaintea meciului. În timpul încălzirii, starul lui PSG a ratat ținta, iar mintea șutată de el a lovit violent un spectator. 

Eroare uriașă în Franța - Maroc: fault în atac în loc de penalty » VAR nu a intervenit: „Bizar! E penalty clar!”
Franța - Maroc
Eroare uriașă în Franța - Maroc: fault în atac în loc de penalty » VAR nu a intervenit: „Bizar! E penalty clar!”

VIDEO. Mbappe a făcut KO un suporter înainte de Franța - Maroc 

Fanul francez, un bărbat trecut de 40 de ani, a fost groggy. Nu a mai putut sta în picioare fără ajutorul celor din jur și a avut nevoie de câteva minute până a-și reveni în simțiri. Mbappe a remarcat incidentul și a mers imediat în acea zonă a arenei „Al Bayt”. A dat mâna cu victima, prezentându-și scuzele.

În timpul semifinalei, Mbappe a avut o prestație oscilantă. Dispărut în multe momente, a contribuit decisiv la golul marcat de Randal Kolo Muani în minutul 89. Extrema lui PSG a depășit doi adversari înainte ca șutul lui să fie deviat direct la coechipier.

VIDEO. Dan Petrescu despre parcursul Croației în Qatar: „Zicea lumea de noi când i-a apărat lui Golofca”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Semifinala Argentina - Croația a spulberat tot » Record de audiență pentru TVR 1 la Campionatul Mondial

VIDEO + FOTO Momentul care a impresionat toată Argentina » O reporteră a „deturnat” interviul cu Messi: „Vorbesc serios, căpitane!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează