Emoții cu Messi » Ce s-a întâmplat înainte de meciul crucial cu Mexic

Lionel Messi, la antrenamentul Argentinei/ foto Imago Images
Lionel Messi, la antrenamentul Argentinei/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 17:26 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 18:20

Lionel Messi (35 de ani), căpitanul Argentinei, s-a antrenat separat de restul grupului cu o zi înainte de meciul cu Mexic (sâmbătă, ora 21:00), din grupa C a Campionatului Mondial

  • Argentina și Mexic sunt în grupa C, alături de Polonia și Arabia Saudită

Emoții în Argentina înainte de meciul cu Mexic. Messi nu s-a putut pregăti cu restul lotului, din cauza problemelor medicale. Starul „pumelor” s-a concentrat mai mult pe reecuperare pentru a trata problemele apărute la meciul amical cu Emiratele Arabe Unite, jucat înainte de startul Mondialului, potrivit Marca.

Au sărit în teren imediat după fluierul final din Țara Galilor - Iran » Scenele surprinse de reporterii GSP: Poliția, nevoită să intervină
ȚARA GALILOR - IRAN 0-2
Au sărit în teren imediat după fluierul final din Țara Galilor - Iran » Scenele surprinse de reporterii GSP: Poliția, nevoită să intervină

Se pare că problemele lui Messi au continuat și după meciul de debut la Mondial, 1-2 cu Arabia Saudită. Cu toate acestea, prezența lui pe teren cu Mexic nu ar fi pusă în pericol, dar rămâne de văzut dacă va fi la capacitate maximă din punct de vedere fizic. El s-a pregătit separat și înainte de meciul cu Arabia Saudită, din cauza problemelor de ordin medical.

Argentina are nevoie de victorie cu Mexic

Meciul cu Mexic este crucial pentru Argentina, după ce „pumele ” au pierdut meciul de debut la Mondial. Argentina are nevoie de victorie pentru a-și crește șansele de calificare în optimi.

Momentan, sud-americanii sunt pe ultimul loc în grupă. Arabia Suadită e lider, cu 3 puncte, iar Mexic și Polonia sunt pe doi și 3, după ce au remizat în primul meci. Dacă ar pierde cu Mexic, Argentina ar sta la mâna rezultatelor în ultima etapă.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Iran, victorie dramatică, în prelungiri, cu Țara Galilor, scor 2-0

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial:

Noi avem Piața Obor, Doha are Piața de Aur » Reporterii GSP au vizitat complexul în care sunt expuse tot felul de bijuterii: „Unele piese parcă sunt armurile soldaților din Troia”

Inventiv! Și Harry Kane a sfidat FIFA » Cum arată ceasul de peste 500.000 de euro purtat de vedeta naționalei Angliei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează