Momentul inedit trăit de Van Gaal cu jucătorii Olandei: „Pe unii i-am surprins dezbrăcați” + lotul pentru Campionatul Mondial

Louis Van Gaal/ foto Imago Images
Louis Van Gaal/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 noiembrie 2022 18:13 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 18:52

Louis Van Gaal, selecționerul Țărilor de Jos, a povestit ce a pățit când a vorbit cu anumiți jucători care nu au prins lotul pentru Mondialul din Qatar (20 noiembrie - 18 decembrie 2022).

  • Olanda este în grupa A la Campionatul Mondial, alături de Senegal, Ecuador și Qatar, țara gazdă 

Van Gaal a anunțat azi lotul de 26 de jucători, dar el a vorbit personal și cu anumiți internaționali care nu au prins lista finală. Olandezul a dezvăluit că a discutat pe FaceTime cu fotbaliștii, iar unii dintre ei erau dezbrăcați.

Când începe Campionatul Mondial din Qatar, cine transmite CM 2022 la TV și alte întrebări esențiale despre turneul final
CM 2022
Când începe Campionatul Mondial din Qatar, cine transmite CM 2022 la TV și alte întrebări esențiale despre turneul final

Louis Van Gaal, dezvăluire inedită despre jucătorii Olandei

„Am petrecut o oră și 45 de minute pe FaceTime cu 11 jucători în această dimineață. Nu a fost ușor. Am luat în calcul diferențele de fus orar, mai ales cu cei din Anglia. Unii încă erau dezbrăcați, nu se dăduseră jos din pat. 

Avem șanse mari să câștigăm Campionatul Mondial. Nu auzi prea mulți antrenori care îndrăznesc să spună asta, dar eu o fac”, a declarat Louis Van Gaal, citat de The Sun. 

Lotul Olandei pentru Campionatul Mondial

  • Portari: Justin Bijlow (Feyenoord), Remko Pasveer (Ajax), Andries Noppert (sc Heerenveen)
  • Fundași: Virgil van Dijk (Liverpool), Nathan Aké (Manchester City), Daley Blind (Ajax), Jurriën Timber (Ajax) Denzel Dumfries (Internazionale),  Stefan de Vrij (Internazionale), Matthijs de Ligt (Bayern München), Tyrell Malacia (Manchester United), Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen)
  • Mijlocași: Frenkie de Jong (FC Barcelona), Steven Berghuis (Ajax), Davy Klaassen (Ajax), Teun Koopmeiners (Atalanta Bergamo), Cody Gakpo (PSV), Marten de Roon (Atalanta Bergamo), Kenneth Taylor (Ajax), Xavi Simons (PSV)
  • Atacanți: Memphis Depay (FC Barcelona), Steven Bergwijn (Ajax), Vincent Janssen (Royal Antwerp FC), Luuk de Jong (PSV), Noa Lang (Club Brugge), Wout Weghorst (Beşiktaş JK)

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar

Cu toate starurile în Qatar: lotul Argentinei pentru Campionatul Mondial

Spania a anunțat lotul pe care îl va deplasa la Mondialul din Qatar! » Luis Enrique a lăsat acasă omul cu 28 de trofee în palmares!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Eusabie
Eusabie  •  21 Noiembrie 2022, 09:15

Cel mai frumos fotbal posibil , Netherlands , apoi Anglia ! restul……. Umplutură .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează