INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MAROC - SPANIA 0-0 (3-0 D.PEN)

GALERIE FOTO Explicația pentru gestul ciudat al lui Hakimi » Cui i-a dedicat golul cu care a eliminat Spania + reacția lui Mbappe

Achraf Hakimi   // FOTO: Guliver/GettyImages
Achraf Hakimi  // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 22:20 / Actualizat marti, 06 decembrie 2022 22:38

Maroc a reușit una dintre cele mai mari surprize de la Campionatul Mondial 2022, eliminând Spania la penalty-uri, 3-0, după 0-0 în timpul regulamentar.

Achraf Hakimi a fost eroul Marocului, transformând a 3-a lovitură de penalty, cea care a calificat naționala africană în sferturile turneului final.

Imediat după gol, Hakimi a sărbătorit într-un mod inedit. Iar jurnaliștii de la Marca au descifrat imediat gestul său. Fundașul a imitat un pinguin. Astfel, acesta i-a dedicat golul colegului de la PSG, Kylian Mbappe.

Pleacă Luis Enrique după eliminarea Spaniei? „Discutăm săptămâna viitoare” + Singurul lucru pe care și-l reproșează
MAROC - SPANIA 0-0 (3-0 d.pen)
Pleacă Luis Enrique după eliminarea Spaniei? „Discutăm săptămâna viitoare” + Singurul lucru pe care și-l reproșează

Potrivit Marca, Hakimi și Sergio Ramos glumesc cu Mbappe, pe care l-au poreclit „Pinguinul”.

Cei doi au o relație excelentă, iar Mbappe l-a vizitat pe Hakimi la hotel, înainte de Maroc - Spania.

Mbappe a reacționat imediat pe Twitter

După golul lui Hakimi, Kylian Mbappe a postat două mesaje scurte pe Twitter.

Vedeta franceză i-a scris numele lui Hakimi și 3 emoji-uri: un pinguin, o inimioară și o coroană. Ulterior, Mbappe a postat și o fotografie în care apare alături de Hakimi.

Explicația pentru gestul ciudat al lui Hakimi » Cui i-a dedicat golul cu care a eliminat Spania + reacția lui Mbappe

Maroc elimină Spania în optimile CM 2022, după un meci de uzură

Uriașa surpriză a „optimilor” CM: Marocul a elimiat Spania după ce ibericii au ratat toate penalty-urile, iar portarul african, Bono, a fost la înălțime. Greu de ales mai mult de două faze notabile în 120 de minute. 

Marocul și Spania s-au trântit una pe alta ca-n repriza a 12-a la box. Apropiate ca foile de prăjitură, echipele nu și-au lăsat spații deloc. Doar Sarabia, intrat pentru penalty-uri, putea da lovitura. Însă a lovit bara în ultimul minut al prelungirilor. 

Unde Marocul a avut un avantaj consistent. Bono, cum e cunoscut Yassine Bounou, goalkeeper chiar în Spania, la Sevilla. Bono avea un istoric de 13 penalty-uri apărate în Spania și în Ligă. Și a recidivat. În ciuda lui Luis Enrique, care s-a lăudat că a pregătit special penalty-urile, Sarabia a dat iar bară. Iar Bono a apărat loviturile lui Soler și Busquets. 

N-a mai contat că Benoun a ratat și el. Hakimi a încheiat seria cu o scăriță. Iar Spania iese a doua oară la rând la penalty-uri, după ce Rusia o scosese în 2018.

Citește și: 

Câinele le-a mâncat tema » Dezastrul care putea fi prevenit! Luis Enrique, ignorat de jucătorii Spaniei

Spania, cifre rușinoase la Campionatele Mondiale! Statistică horror după triumful din 2010

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
inshallah
inshallah  •  07 Decembrie 2022, 14:11

6 le dau ienglejii. le scot fotbalul din cap ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

realsteaua
realsteaua  •  07 Decembrie 2022, 10:27
Postat de Adievantdematinal pe 06 Decembrie 2022, 23:53

Campionatul spaniol înseamnă Real, Barca, Atletico, Sevilla și încă câteva. Dacă le numeri străinii aceștia sunt majoritari. Campionatul spaniol este puternic datorită străinilor. La naționala Spaniei, jumătate din titulari sunt rezerve la echipel de club. La fel este și cu Anglia. Campionatul e una, naționala e alta.

Comparativ cu jucătorii spanioli, cei englezi joacă titulari la echipele lor de club. O fi unul, doi care sunt rezervă, dar restul joacă în primul 11 și o fac bine. Începând cu portarul.

Dino
Dino  •  07 Decembrie 2022, 02:05
Postat de bridges pe 06 Decembrie 2022, 23:08

Marocanii i-au bagat in doliu pe baietii de la Digi Sport. Mitul cu marele lor campionat spaniol s-a prabusit. Sunt obsedati de Spania.

Da da, m-am uitat un pic la Naum, nu zicea nimic doar ca drama, doliu, jale, sfarsitul lumii. Cred ca l-a scos Maroc de pariuri.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează