INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  MAROC - SPANIA 0-0 (3-0 D.PEN)

VIDEO Nebunie după calificarea în „sferturi”! Marocanii au sărbătorit chiar pe străzile din Spania

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2022 22:32 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 08:08

Maroc a reușit una dintre cele mai mari surprize de la Campionatul Mondial 2022, eliminând Spania în „optimi”, 3-0 la loviturile de departajare, după 0-0 în timpul regulamentar.

După finalul partidei, marocanii au dat startul petrecerii. Și au sărbătorit chiar pe străzile din Spania.

Mii de oameni au ieșit în marile orașe din Spania și au făcut spectacol, bucurându-se pentru cea mai mare performanță a Marocului la un Campionatul, calificarea în „sferturi”.

Pleacă Luis Enrique după eliminarea Spaniei? „Discutăm săptămâna viitoare” + Singurul lucru pe care și-l reproșează
MAROC - SPANIA 0-0 (3-0 d.pen)
Pleacă Luis Enrique după eliminarea Spaniei? „Discutăm săptămâna viitoare” + Singurul lucru pe care și-l reproșează

VIDEO Fanii din Maroc au sărbătorit pe străzile din Spania victoria de la CM 2022

Suporterii africani au cântat și au aprins torțe pe străzi, chiar în fața spaniolilor care erau afectați de eliminarea de la turneul din Qatar.

Maroc elimină Spania în optimile CM 2022, după un meci de uzură

Uriașa surpriză a „optimilor” CM: Marocul a elimiat Spania după ce ibericii au ratat toate penalty-urile, iar portarul african, Bono, a fost la înălțime. Greu de ales mai mult de două faze notabile în 120 de minute. 

Marocul și Spania s-au trântit una pe alta ca-n repriza a 12-a la box. Apropiate ca foile de prăjitură, echipele nu și-au lăsat spații deloc. Doar Sarabia, intrat pentru penalty-uri, putea da lovitura. Însă a lovit bara în ultimul minut al prelungirilor. 

Unde Marocul a avut un avantaj consistent. Bono, cum e cunoscut Yassine Bounou, goalkeeper chiar în Spania, la Sevilla. Bono avea un istoric de 13 penalty-uri apărate în Spania și în Ligă. Și a recidivat. În ciuda lui Luis Enrique, care s-a lăudat că a pregătit special penalty-urile, Sarabia a dat iar bară. Iar Bono a apărat loviturile lui Soler și Busquets. 

N-a mai contat că Benoun a ratat și el. Hakimi a încheiat seria cu o scăriță. Iar Spania iese a doua oară la rând la penalty-uri, după ce Rusia o scosese în 2018.

Citește și: 

Câinele le-a mâncat tema » Dezastrul care putea fi prevenit! Luis Enrique, ignorat de jucătorii Spaniei

Spania, cifre rușinoase la Campionatele Mondiale! Statistică horror după triumful din 2010

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gazistu
gazistu  •  07 Decembrie 2022, 10:31

Pe unde se duc, fac prapad... in Franta e plin,+ "vestele verzi" ce inca se lupta prin Paris, Nisa, Marsilia, etc cu fortele de ordine. Marocani ar trebui sa integram si noi, capai sa vezi ce batai primesc politistii nostri ... cu aia nu le merge! ... Noi, romanii suntem lasi, din fire! Cateva comunitati de marocani ar trebui adusi si la Bucuresti, pe langa Casa Poporului... sa-i "pazesca" pe parlamentari!

freddy
freddy  •  07 Decembrie 2022, 10:08

V am spus de ieri. Toti catalinii, firiceii si adrienii lor au iesit in strada.

Barna
Barna  •  07 Decembrie 2022, 00:12

Și de acest lucru atât spaniolii cât și francezii cred ca sunt superincantati!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează