INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ANGLIA - SENEGAL

EXCLUSIV // VIDEO Unul dintre cei mai vechi străini din România merge pe surpriză în Anglia - Senegal: „Colegii făceau mișto de mine, dar acum joacă în optimi”

Foto:Mediop Ndiaye
Foto:Mediop Ndiaye

Articol de , - Publicat duminica, 04 decembrie 2022 20:18 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 20:18

Mediop Ndiaye (31 de ani), vârf al celor de la Concordia Chiajna, susține alături de toată familia naționala Senegalului, care va avea o misiune infernală în optimile Campionatului Mondial, unde o înfruntă pe Anglia.

  • Anglia - Senegal se joacă azi, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1.

Într-un dialog cu GSP, senegalezul Mediop Ndiaye, unul dintre cei mai vechi stranieri din România, a povestit că a fost ironizat de colegi pentru încrederea pe care a avut-o în naționala sa la Mondialul din Qatar. „Leii din Teranga” l-au răsplătit cu o calificare în optimi, unde vor da peste Anglia, una din marile favorite.

Diferență neașteptată. Audiența de la Botoșani - FCSB, incomparabilă cu cea de la meciurile de Mondial din aceeași zi
AUDIENȚE
Diferență neașteptată. Audiența de la Botoșani - FCSB, incomparabilă cu cea de la meciurile de Mondial din aceeași zi

VIDEO. Mediop Ndiaye: „Anglia e superioară, dar Senegalul va da totul„

„Colegul Dorin Codrea făcea mișto de mine la început cu grupa Senegalului, dar s-a întâmplat să ne calificăm în optimi. Atmosfera este plăcută acum în Senegal, iar la ultimul meci cu Ecuador m-am uitat cu fratele meu și prietenii noștri pe video call”, a povestit Mediop.

De asemenea, vârful ilfovenilor nu a negat superioritatea Angliei în duelul direct cu naționala pregătită de Aliou Cisse, iar la fel ca alți oameni din fotbal nu a privit cu ochi buni organizarea Campionatului Mondial din Qatar.

Nu putem compara diferența între echipe. Anglia e superioară, dar prin muncă vom face tot ceea ce putem pentru a trece. Am văzut documentarul FIFA Uncovered despre cum s-a organizat acest Mondial, modul cum s-au făcut alegerile și la rândul meu sunt nemulțumit de ce s-a întâmplat, dar din păcate nu mai putem face nimic.
Mediop Ndiaye, atacant Concordia Chiajna

2014este anul în care Mediop Ndiaye a venit în România la ACS Ghiroda

Citește și alte știri:

Giroud profită de absența lui Benzema! Record ISTORIC doborât în Franța - Polonia

Invincibilitatea lui Petrea s-a oprit în fața lui Petrescu » CFR Cluj învinge Chindia și rămâne în coasta liderului Farul! Clasamentul ACUM

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează