Mihai Stoica, atac cu talpa la adresa lui Herve Renard: „Unde ești acum? Nu ne mai arăți ce ai filmat?” + Ce națională ar dori să vadă eliminată cât mai rapid: „Nu o suport!”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2022 16:02 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 16:55

Mihai Stoica (57 de ani), managerul general al vicecampioanei României, FCSB, a avut un atac dur la adresa lui Herve Renard (54 de ani), selecționerul francez al Arabiei Saudite. 

Oficialul formației roș-albastre l-a ironizat pe tehnicianul naționalei din Golf, după ce Arabia Saudită a pierdut în fața Poloniei, scor 0-2, în etapa a doua a fazei grupelor Campionatului Mondial din Qatar.

Carlos Queiroz, scos din sărite de Jurgen Klinsmann: „Comentariile tale reprezintă o mare jignire. Ne așteptăm să îți dai demisia”
RĂSPUNS
Carlos Queiroz, scos din sărite de Jurgen Klinsmann: „Comentariile tale reprezintă o mare jignire. Ne așteptăm să îți dai demisia”

Mihai Stoica: „Unde e Herve Renard acum?”

„Explicaţi-mi unde e Herve Renard acum. Nu a mai ştiut ce să le zică la pauză? Da, extraordinar că ai reuşit să suceşti meciul cu Argentina (n.r. Argentina - Arabia Saudită 1-2), dar nu o filma să o pui pe reţele, să te umfli că eşti mare antrenor. Unde eşti acum Herve Renard? Nu ne mai arăţi ce ai filmat?”, a declarat managerul general de la FCSB, potrivit Orange Sport

Mihai Stoica: „Nu suport Brazilia”

Mihai Stoica a mai spus că, în viziunea lui, Brazilia nu se află printre favoritele la câștigarea Campionatului Mondial, oficialul celor de la FCSB criticându-i dur pe sud-americani. 

„Multă lume o dădea favorită pe Argentina. Mulţi spuneau că e favorită... după Brazilia. Dar bine, eu nici pe Brazilia nu o văd favorită! Nu o suport. Când îl văd pe Tite cu costumul ăla a lui şi când îl văd cum merge să vorbească cu Neymar şi aşteaptă să îi spună Neymar da sau nu. Chestiile ce ies din vestiar, dansurile, samba asta nu face bine!

Brazilia exagerează, poate că o să câştige cu spiritul ăsta, dar eu m-aş mira!”, a mai precizat Mihai Stoica. 

Herve Renard, discurs memorabil la pauza meciului Argentina - Arabia Saudită

Herve Renard, selecționerul Arabiei Saudite, le-a ținut elevilor săi un discurs memorabil la pauza meciului câștigat de arabi în fața Argentinei, scor 2-1. 

Mai întâi, pe un ton calm, Renard le-a spus în limba engleză: „În primul rând, a durat doar câteva minute ca să primim gol. Se întâmplă în fotbal, este vina noastră. Am împins, am împins, am avut câteva ocazii, dar nu a fost suficient”.

Ulterior, a ridicat tonul, a început să țipe și să gesticuleze puternic: „Nu am avut destulă intensitate. Mai mult! Mai mult! Talentul vostru va face diferența! Rămâneți calmi, mai avem 45 de minute! Fiți concentrați, haideți!”.

Traducătorul le-a redat fotbaliștilor mesajul cu aceeași ardoare, țipând la rândul său. Fotbaliștii au ascultat atent, iar la final au aplaudat puternic, în cor. 

VIDEO. Discursul selecționerului Arabiei Saudite la pauza meciului cu Argentina

Match Quiz Germany vs Spain
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Germany vs Spain și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Citește și:

Scandal diplomatic imens la Mondial! Sârbii riscă sancțiuni grave din cauza steagului afișat în vestiar: „Rușinos! Transmite ură și xenofobie”

Lothar Matthaus îi avertizează pe spanioli, înainte de Spania - Germania: „Aveți grijă la el! Va fi noul Messi!” + Ce așteaptă de la naționala condusă de Hansi Flick

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (51)
unfake
unfake  •  28 Noiembrie 2022, 09:38
Postat de westfield pe 27 Noiembrie 2022, 17:16

De cand a dat cu pumnul in omul ala pe stadion (cu bodiguarzi dupa el ca cel mai las om) nu-l mai suport. Eu nu inteleg, de ce jurnalistii, ziaristii, oamenii care se ocupa cu sportul in tara asta, n-au putin respect fata de noi, consumatorii, si sa nu mai promoveze acest om. Ba daca ar fi lovit vreunul de-al lor, sunt sigur ca acest valet, portar de palat, n-ar mai fi aparut niciodata in vreun ziar, la tv, oriunde.

Uita-te cate comentarii a starnit articolul ! Rationamentul e urmatorul : fa-l pe om sa simta scarba si va reactiona. Si se aduna click-urile.

unfake
unfake  •  28 Noiembrie 2022, 09:30

*** full time. Pe cine intereseaza "spiritele" lui de cartier ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vladutandrei
Vladutandrei  •  28 Noiembrie 2022, 02:53

MM-ule,ai dat puternic cu mucii in fasole..Sa spui ca nu o suporti pe Brazilia,ca nu iti place costumul antrenorulii,denota lipsa totala de obiectivism.Cum sa nu suporti o echipa care practica un fotbal total!?O echipa cu majoritatea jucatorilor in mare forma.O echipa,care a continuat sa joace ofensiv si cand avea 2-0.O echipa,care dupa parerea specialistilor,este favorita nr.1 la acest C.M!Si cotele caselor de pariuri,arata clar acest lucru.Dar MM,nu vrea sa castige Brazilia,pt ca antrenorul are un costum urat..Am trait sa o aud si pe asta!!

Vezi toate comentariile (51)
Comentează