Neymar nu a mai rezistat » Cum a reacționat după demisia lui Tite: „Vorbeai urât despre mine, dar uite că destinul are simțul umorului”

Neymar și Tite.
Foto: Imago
Neymar și Tite. Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2022 03:27 / Actualizat luni, 12 decembrie 2022 03:27

Neymar (30 de ani), atacantul naționalei Braziliei, a postat un mesaj de mulțumire pentru Tite (61 de ani), după ce selecționerul și-a anunțat demisia. Sud-americanii au fost eliminați de Croația, 1-1 și 2-4, în sferturile Campionatului Mondial.

Ghinion teribil pentru FCSB: două pierderi uriașe după doar 7 minute » Compagno și Olaru, schimbați și duși la spital după o ciocnire violentă!
CHINDIA - FCSB
Ghinion teribil pentru FCSB: două pierderi uriașe după doar 7 minute » Compagno și Olaru, schimbați și duși la spital după o ciocnire violentă!

Neymar a ținut să îi mulțumească pe Instagram selecționerului Tite, alături de care a colaborat în ultimii 6 ani la naționala Braziliei. Starul lui PSG a amintit și de neînțelegerile dintre cei doi, din perioada 2010-2013, când erau rivali în campionatul intern. Neymar evolua pentru Santos, iar Tite o antrena pe Corinthians.

Neymar, postare emoționantă după demisia lui Tite

„Înainte să ne cunoaștem, am jucat unul împotriva celuilalt de multe ori. Și ghici ce? Am crezut că ești foarte enervant. Spun asta, pentru că îți puneai toți jucătorii să mă marcheze. Făceai totul ca să mă învingi și, cu toate astea, tot vorbeai urât despre mine. Dar destinul are simțul umorului, nu-i așa? Te-a pus pe tine selecționer și pe mine numărul 10.

Știam că ești un antrenor bun, dar ești o persoană și mai bună. Vreau să îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai arătat, pentru toate lucrurile pe care ni le-ai arătat...și au fost multe!

Vei fi mereu unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat în carieră. Te voi lăuda mereu! Am trecut împreună prin momente frumoase, dar și prin clipe grele care dor. Și vor durea mult timp. 

Meritai această Cupă! Cu toții o meritam pentru tot ce am făcut și pentru lucrurile la care am renunțat pentru a ne îndeplini marele vis. Dumnezeu nu a vrut să fie așa, dar trebuie să avem răbdare. Dumnezeu ne-a dat totul!

Mulțumesc, domnule profesor Tite, pentru toate lecțiile... Și pentru o frază pe care nu o voi uita niciodată: «MENTALITATE PUTERNICĂ». De asta avem nevoie acum! O îmbrățișare mare și mulțumesc pentru tot”, a postat Neymar, pe contul personal de Instagram. 

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Condiții excelente, rezultate slabe

Gafă făcută de un gigant din Premier League » Mesajul trimis fanilor după eliminarea Angliei

Sora lui Cristiano Ronaldo vrea să-l întoarcă din drum pe CR7: „Ești în cea mai bună formă a vieții”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
mishu_74
mishu_74  •  13 Decembrie 2022, 17:16

***. nici nu meritati sa scriu nimica.... nici nu scriu :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

realsteaua
realsteaua  •  12 Decembrie 2022, 11:18

Din tot ceea ce a spus Neymar, pseudo jurnalistul atât a putut înțelege și scoate pentru titlul articolului. De aceea e țara asta unde e.

Nae_4774
Nae_4774  •  12 Decembrie 2022, 08:30

Fotbaliștii de pretutindeni nu prea sunt în relații corecte nici cu limba lor natală.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează