INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  QATAR - ECUADOR 0-2

VIDEO Reacția unui suporter al Ecuadorului face înconjurul rețelelor de socializare: gest făcut chiar din mijlocul fanilor qatarezi

Gestul suporterului ecuadorian +20   FOTO
Gestul suporterului ecuadorian

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 noiembrie 2022 21:59 / Actualizat duminica, 20 noiembrie 2022 22:24

Qatar - Ecuador 0-2. Gestul unui fan ecuadorian din meciul de deschidere al Mondialului a ajuns viral pe social-media. Chiar din mijlocul susținătorilor gazdelor, acesta i-a acuzat pe qatarezi că ar fi „umblat” la arbitrii partidei. 

Prins în mijlocul suporterilor Qatarului, departe de conaționalii săi, care au ocupat o altă zonă a stadionului, un suporter al ecuadorienilor a avut o reacție nervoasă pe durata primei reprize. 

Reacția unui suporter ecuadorian face înconjurul rețelelor de socializare

După ce VAR-ul le-a anulat sud-americanilor un gol, acesta s-a ridicat de pe scaun și a țipat în direcția suporterilor arabi, sugerând, prin gesturi în direcția tribunei oficiale, că țara gazdă i-ar fi mituit pe arbitrii partidei. Reluările au arătat, totuși, că golul respectiv a fost anulat corect, pe motiv de ofsaid.

Lucrurile n-au degenerat, însă ecuadorianul a primit câteva răspunsuri pe un ton ridicat. „Taci și așază-te!”, i-a strigat un suporter de-ai Qatarului.

Suporterii Ecuadorului s-au simțit grozav la primul meci de la actuala ediție a Mondialului. La adăpostul celor două goluri de pe tabelă, fanii ecuadorieni au început să facă valuri mexicane, în dulcele stil sud-american. Fanii Qatarului n-au gustat show-ul ecuadorienilor și nu au „preluat” valurile.

FOTO / Imagini din confruntarea Qatar - Ecuador, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial

Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Qatar - Ecuador / Sursă foto: Guliver/Getty Images
+16 FOTO

Citește și alte știri de la meciul Qatar - Ecuador 0-2:

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR La coadă cu Casillas » Surpriză neplăcută pentru sutele de jurnaliști la ieșirea din stadion, după Qatar - Ecuador

CORESPONDENȚĂ DIN QATAR Dacă Ceaușescu trăia, avea de ce să fie invidios » 5 informații tari de la Qatar - Ecuador: scene ireale în jurul stadionului + ce se găsea în săculeții puși pe fiecare scaun din arenă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  21 Noiembrie 2022, 13:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba13
kuba13  •  21 Noiembrie 2022, 07:07

Felicitări ecuadorianului!

pErsanu02
pErsanu02  •  20 Noiembrie 2022, 23:25

Sa fie in avion ? :) Eu zic sa nu-l fi dat de mancare la animalele exotice pe care le au prin case. Daca ar fi in avion ar fi bine pentru el :) Lasand gluma deoparte , putin tacanit ecuadorianul , mai era destul timp din meci , era abia minutul 2. Si eu am zis ca 4 minute a avut timp ca un fotosoper bun sa mute imaginile cum vrea el :) ... dar Qatarezi sunt departe rau de tot cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează