VIDEO Ronaldo a anunțat că are coronavirus » S-a izolat în camera de hotel din Qatar

Brazilianul Ronaldo a anunțat că are coronavirus / Sursă foto: Guliver/Getty Imag
Brazilianul Ronaldo a anunțat că are coronavirus / Sursă foto: Guliver/Getty Imag

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2022 09:02 / Actualizat vineri, 25 noiembrie 2022 09:50

Brazilianul Ronaldo, în vârstă de 46 de ani, campion mondial cu naționala Seleção în 1994 și 2002, a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Aflat în Qatar pentru Campionatul Mondial, fostul mare atacant al Braziliei s-a izolat în camera de hotel, acolo unde-și va petrece următoarele cinci zile. În videoclipul postat pe Twitter, el a anunțat că a descoperit că e infectat cu COVID-19 după ce a experimentat simptome minore de gripă.

Brazilianul Ronaldo a anunțat că are coronavirus

Astfel, Ronaldo nu a putut fi prezent pe stadion la victoria Braziliei cu Serbia, 2-0. El nu va putea asista nici la confruntarea cu Elveția de luni.

Brazilianul Ronaldo a încântat lumea fotbalului cu fentele și execuțiile sale, fiind considerat cel mai mare vârf al ultimilor 30 de ani. Retras în 2011, acesta a reușit 62 de goluri în 98 de jocuri la națională, cucerind titlul mondial (1994, 2002), Copa América (1997, 1999) și Cupa Confederațiilor (1997). 

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar: 

INEDIT Ronaldo, cinci Mondiale la rând cu gol marcat » Ce s-a schimbat și ce nu s-a schimbat de atunci în fotbalul românesc și internațional: 10 lucruri inedite

FOTO Messi „a apărut” lângă Ronaldo în timpul meciului Portugalia - Ghana » Superimagine la Campionatul Mondial!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează