INTERNATIONAL  »  CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2022 - STIRI  »  ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 LA PENALTY-URI)

FOTO Cum se apără argentinienii, după ce au fost acuzați de lipsă de fair-play pentru o imagine devenită virală: „Asta făceau olandezii”

FOTO: Imago +20   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2022 11:03 / Actualizat sambata, 10 decembrie 2022 12:53

Tensiunea a atins cote maxime în sfertul de finală dintre Țările de Jos și Argentina (2-2 și 3-4 la penalty-uri), iar după meci jucătorii lui Lionel Scaloni s-au descătușat.

Al doilea sfert de finală de la Campionatul Mondial din Qatar a fost unul plin de nervi, în special în ultimele minute ale timpului regulamentar și în cele două reprize de prelungiri.

Scandal după Țările de Jos - Argentina! Messi, jigniri în direct către adversarul care venise să-i ceară socoteală: „La ce te uiți, prostule?”
ȚĂRILE DE JOS - ARGENTINA 2-2 (3-4 la penalty-uri)
Scandal după Țările de Jos - Argentina! Messi, jigniri în direct către adversarul care venise să-i ceară socoteală: „La ce te uiți, prostule?”

Argentinienii, acuzați de lipsă de fair-play, după meciul cu Țările de Jos

La finalul loviturilor de departajare, jucătorii Argentinei, în special Nicolas Otamendi, au fost surprinși bucurându-se în fața adversarilor, dărâmați de eliminare. După criticile primite, Nicolas Otamendi s-a apărat și a explicat de ce a reacționat așa.

„Era unul, care la fiecare lovitură de departajare spunea ceva către jucătorul nostru care se pregătea să execute. Acum înțelegeți?”, a precizat fundașul de la Benfica.

De când a intrat, Weghorst ne-a provocat, ne-a lovit, ne-a spus anumite lucruri. Nu mi se pare că asta face parte din fotbal. Eu mereu respect pe toată lumea și vreau să fiu respectat. Nici antrenorul lor (n.r. - Louis Van Gaal) nu ne-a respectat.

– Lionel Messi

Au spus multe prostii înainte de meci. Au vorbit mult despre Messi, au pus presiune pe el ca să-l provoace. El mi-a spus că va marca două goluri. A marcat din penalty și a dat o pasă de gol uimitoare

– Emiliano Martinez, portar Argentina

Programul CM 2022: 

  • 10 decembrie, ora 17 - sfertul Maroc - Portugalia
  • 10 decembrie ora 21 - sfertul Anglia - Franța
  • 13 decembrie, ora 21 - semifinala Argentina - Croația
  • 14 decembrie, ora 21 - semifinala Anglia/Franța - Maroc/Portugalia
  • 17 decembrie, ora 17 - Finala pentru locul 3
  • 18 decembrie, ora 17 - Finala

VIDEO Ciprian Marica: „Nu cred că se aștepta cineva ca Brazilia să fie eliminată de Croația”

Citește și: 

Explicația gestului făcut de Messi la finalul meciului dintre Țările de Jos și Argentina » De ce s-a bucurat în fața lui Van Gaal + L-a făcut praf în direct

Ploaie de galbene în Țările de Jos - Argentina! Ce spune regulamentul FIFA în privința avertismentelor la Campionatul Mondial

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
Freyya
Freyya  •  10 Decembrie 2022, 15:36
Postat de decaraiman pe 10 Decembrie 2022, 15:23

Am si eu o intrebare ? ce tara e asta "Tarile de jos " sunt mai multe tari intr-una singura ? joaca cumva rusia sub pavilion Olandez ? Bai astia nu mai stiu ce sa inventeze , tot niste neterminati sunt

trebuia sa treci pe la scoala un pic inainte de a intreba

decaraiman
decaraiman  •  10 Decembrie 2022, 15:23

Am si eu o intrebare ? ce tara e asta "Tarile de jos " sunt mai multe tari intr-una singura ? joaca cumva rusia sub pavilion Olandez ? Bai astia nu mai stiu ce sa inventeze , tot niste neterminati sunt

adriann_
adriann_  •  10 Decembrie 2022, 14:49
Postat de 1945sv0509 pe 10 Decembrie 2022, 14:39

Am citit comentariile argentiniene. Oare olandezii nu au nimic de zis?

Ce sa aiba de zis? NICI NU S-AU DUS SA-SI SUSTINA ECHIPA, era plin stadionul de argentinieni veniti de la capatul pamantului, desi au PIB pe cap de locuitor de 6 ori mai mic decat olandezii. Ei erau ocupati cu propaganda lbgt, cand a fost pe fotbal ii bateau argentinienii ca pe snitel pana l-au bagat pe malacul ala sa joace lunga si pe-a doua pe el :))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close