Alte știri din fotbal
Oficialul clubului de Superligă, atac frontal la arbitraj: „Sunt greșeli câteodată inexplicabile. Nu există o balanță!”
0
Andrei Nicolescu evită cu orice preț subiectul: „Nu, nu, nu! Nu mai vreau să intru în jocul ăsta”
1
Regretul lui MM Stoica după plecarea lui Bîrligea: „Acela a fost ultimul lui meci de referință”
3
„Auzisem că el ar candida” » Cum se poziționează FCSB și Dinamo la alegerile LPF
0
Știri din fotbal internațional
După Pep Guardiola, potopul! » Cum arată echipa întreagă vândută de City în această vară
0
Ararat-Armenia – Universitatea Craiova, pentru grupa de Europa League! Meciul nu se vede la TV în România
0
„Super Savio” » Tottenham a făcut show în Cupa Ligii, iar noul transfer a marcat la debut
0
Atletico se revoltă în cazul „Alvarez” și merge din nou la FIFA: „Noi suntem singurele victime!”
0
Lifestyle
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
6
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
3
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
0
„Tigroaica” Zoe a plecat în vacanță fără starul de la Mondial și a atras toate privirile: și-a etalat toate tatuajele
0
Salariul minim în UE în 2026. România a avut una dintre cele mai rapide ...
Libertatea
Toamna se numără șantierele în București. Marile lucrări care vor afecta ...
Adevărul
Nicolae Dobrin, primul rege al fotbalului românesc! „Magul din Trivale” ar ...
GSP SPECIAL
Generalul Adrian Ciolponea spune că dronele rusești ajunse în România nu ...
Libertatea
E discutabil[ pertinența textului, însă... pfff! De mult n-am citit în gsp un astfel de articol, scris ”cu verb”, cu metaforă, cu personalitate. Un text care să fie plăcut la citit și să gâdile artistic neuronii cititorului.
aceasi analiza o fac si eu, Mbappe mi se pare de departe mai bun decît toti, si la fel am observat ca si tine asemanarea fizica uluitoare între Pelé si Mbappé, zici ca el este în varianta moderna.. de altfel Pelé pe patul mortii a declarat clar în fata presei : " urmasul meu este Kylian Mbappe!" .
Unde mai pui că "hattrick" înseamna, inițial, trei goluri marcate fără ca altcineva să înscrie între ele. Cuvântul a decăzut cu timpul ca să-l poată folosi ziariștii "moderni" cât de mult, ca să se dea cunoscători de limbi străine.
de acord : Kylian țestoasa ninja e number one all-time.
Pedri, cel mai in forma jucator din ultima luna? Ha ha ha! A fost cel mai slab jucator spaniol, dintre titulari, din tot turneul.
"hattrick într-o finală (în 90 de minute)" E ciudat că sunteți 2 jurnaliști... Iar dezinformarti lumea (a 4-a zi la rând); ieri ati si eliminat un articol. Of,of...
Bune precizari. Trebuie sa recunosc ca Tuchel (un geniu absolut, in opinia mea) a facut la pauza un pariu (ca asta a fost) la cota 5, care a uimit pe toata lumea. Si, da, Bellingham, cu felinitatea in miscari a lui Denzel Washington in "Training day", i-a salvat postul, a salvat Anglia si cupa pe care o vor castiga. Nu numai prin valoarea imensa si increderea in sine imperiala a flotei trimisa sa recupereze Falkland, dar si pentru ca francezii vor fi extenuati dupa trecerea prin namolul de pase al Spaniei.
Al compara pe mr Flatulență sportivă cu Pele, Jairzino,Maradona, Cruyff, Ronaldo sau Messi, Ronaldo Vicario, Ronaldinio ,Rivaldo este blasfemie! Am avut privilegiul s-ă îi văd pe toți ! Și pentru cultura generală a domnului ziarist...în epoca lui Pele,Brazilia dădea ora exactă în fotbal...În general America de Sud a produs cei mai de geniu fotbaliști .Necunoașterea, neștiința, domnule ziarist nu este o scuză ! Se vede că jurnalismul sportiv este în cădere liberă! Tot felul de neaveniți și piloși își fac loc zilnic printre noi !Producând ilaritate prin balivernele debitate!
Se vede ca sinteti generatia pro, tinerei intoxicati de "vedetele" din ziua de azi ! Mai bine stati in banca voastra decit sa scrieti ca Mbappe este cel mai bun din istorie !
Fain scris
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.