Comentarii (11)
danciuad
danciuad  •  12 Iulie 2026, 13:22

E discutabil[ pertinența textului, însă... pfff! De mult n-am citit în gsp un astfel de articol, scris ”cu verb”, cu metaforă, cu personalitate. Un text care să fie plăcut la citit și să gâdile artistic neuronii cititorului.

Draconian
Draconian  •  12 Iulie 2026, 12:28
Postat de cirus11 pe 12 Iulie 2026, 07:42

Comparatia intre Mbappe si Pele este perfecta, au traiectorii atat de asemanatoare... asa ca de ce nu este el #1?? Pt ca din pacate a pierdut finala aia acum 4 ani.... Dar la fel de bine ar fi putut sa aiba si el 3 cupe mondiale consecutive. Oricum, sper sa castige tot Franta si anul asta...

aceasi analiza o fac si eu, Mbappe mi se pare de departe mai bun decît toti, si la fel am observat ca si tine asemanarea fizica uluitoare între Pelé si Mbappé, zici ca el este în varianta moderna.. de altfel Pelé pe patul mortii a declarat clar în fata presei : " urmasul meu este Kylian Mbappe!" .

Mefistosag
Mefistosag  •  12 Iulie 2026, 12:19
Postat de Martin31 pe 12 Iulie 2026, 11:31

"hattrick într-o finală (în 90 de minute)" E ciudat că sunteți 2 jurnaliști... Iar dezinformarti lumea (a 4-a zi la rând); ieri ati si eliminat un articol. Of,of...

Unde mai pui că "hattrick" înseamna, inițial, trei goluri marcate fără ca altcineva să înscrie între ele. Cuvântul a decăzut cu timpul ca să-l poată folosi ziariștii "moderni" cât de mult, ca să se dea cunoscători de limbi străine.

Draconian
Draconian  •  12 Iulie 2026, 12:11

de acord : Kylian țestoasa ninja e number one all-time.

robertino22
robertino22  •  12 Iulie 2026, 12:03

Pedri, cel mai in forma jucator din ultima luna? Ha ha ha! A fost cel mai slab jucator spaniol, dintre titulari, din tot turneul.

Martin31
Martin31  •  12 Iulie 2026, 11:31

"hattrick într-o finală (în 90 de minute)" E ciudat că sunteți 2 jurnaliști... Iar dezinformarti lumea (a 4-a zi la rând); ieri ati si eliminat un articol. Of,of...

proprietarypoet
proprietarypoet  •  12 Iulie 2026, 11:19

Bune precizari. Trebuie sa recunosc ca Tuchel (un geniu absolut, in opinia mea) a facut la pauza un pariu (ca asta a fost) la cota 5, care a uimit pe toata lumea. Si, da, Bellingham, cu felinitatea in miscari a lui Denzel Washington in "Training day", i-a salvat postul, a salvat Anglia si cupa pe care o vor castiga. Nu numai prin valoarea imensa si increderea in sine imperiala a flotei trimisa sa recupereze Falkland, dar si pentru ca francezii vor fi extenuati dupa trecerea prin namolul de pase al Spaniei.

Sportfans
Sportfans  •  12 Iulie 2026, 10:46

Al compara pe mr Flatulență sportivă cu Pele, Jairzino,Maradona, Cruyff, Ronaldo sau Messi, Ronaldo Vicario, Ronaldinio ,Rivaldo este blasfemie! Am avut privilegiul s-ă îi văd pe toți ! Și pentru cultura generală a domnului ziarist...în epoca lui Pele,Brazilia dădea ora exactă în fotbal...În general America de Sud a produs cei mai de geniu fotbaliști .Necunoașterea, neștiința, domnule ziarist nu este o scuză ! Se vede că jurnalismul sportiv este în cădere liberă! Tot felul de neaveniți și piloși își fac loc zilnic printre noi !Producând ilaritate prin balivernele debitate!

Gru2
Gru2  •  12 Iulie 2026, 09:29

Se vede ca sinteti generatia pro, tinerei intoxicati de "vedetele" din ziua de azi ! Mai bine stati in banca voastra decit sa scrieti ca Mbappe este cel mai bun din istorie !

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  12 Iulie 2026, 09:18

Fain scris

• 1
  • 2
Comentează