INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  CFR CLUJ - INTER, AZI, ORA 20:00, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1, DOLCESPORT1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Clujenii consideră că sînt în stare să obţină calificarea cu Inter: ”Putem marca de două ori!”

Rui Pedro (între Alvarez și Nagatomo) a fost indicat de Stramaccioni drept principalul pericol pentru poarta lui Handanovici // Foto: Lorand Vakarcs
Rui Pedro (între Alvarez și Nagatomo) a fost indicat de Stramaccioni drept principalul pericol pentru poarta lui Handanovici // Foto: Lorand Vakarcs

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 09:36

Paulo Sergio e optimist înaintea returului cu Inter. Antrenorul e sigur că formaţia sa le va pune probleme nerazzurrilor şi că va împinge meciul în prelungiri.

Paulo Sergio a pregătit disputa din Gruia, împotriva Interului, după reţeta pe care a folosit-o şi în tur. Portughezul va folosi din nou 8 jucători de profil defensiv, dar vorbeşte de o abordare ofensivă: "70 la sută din partida de pe Meazza am controlat jocul la mijlocul terenului şi am făcut presing. Ei au fost cei care au jucat pe contraatac. Ne-a lipsit mai multă agresivitate pe ultimii 20-30 de metri. Am pregătit partida de joi luînd în considerare acest aspect. Deşi am pierdut în Italia, am arătat calitate şi competitivitate. Credeţi-mă, putem marca de două ori şi să schimbăm favorita la calificare. Trebuie să avem mai multă încredere şi să fim mai atenţi la ieşirile adversarilor pe contraatac".

Ricardo Cadu crede că înfrîngerea Interului din weekend, 1-4 cu Fiorentina, îi va mobiliza pe lombarzi: "O înfrîngere de maniera asta te obligă ca la meciul următor să încerci să demonstrezi că a fost vorba de un accident. Întîlnim o echipă mare, care are un avantaj consistent în faţa noastră, dar ne vom agăţa de orice minge şi de puţinele şanse care ne-au mai rămas".

Doar 30 de minute
Kapetanos va fi reţinut în lotul pentru meciul cu Inter, dar nu va juca mai mult de jumătate de oră. "Se antrenează de două zile cu echipa. Şi el, şi Bjelanovici sînt departe de forma optimă. Vor face parte din lot şi vor juca atît cît le va permite condiţia lor fizică", a explicat Paulo Sergio.

8,00 e cota oferită de Gamebookers pentru o calificare a CFR-ului. Cota Interului e 1,05

2,25 e cota oferită de William Hill pentru cel mai probabil marcator diseară, Cassano şi Palacio. Cel mai bine plasaţi CFR-işti sînt Kapetanos (2,87), Rui Pedro şi Bjelanovici (ambii 3,00)

"Nu mai are sens să vorbim de cei care au plecat. Sigur, Sougou şi Bastos erau jucători foarte buni, dar trebuie să încercăm să ne calificăm cu cei care au rămas aici" (Ricardo Cadu, căpitan CFR)

"Ar fi fantastic să obţinem calificarea, însă misiunea noastră va fi extrem de dificilă. Dificilă, dar nu imposibilă" (Paulo Sergio, antrenor CFR)

"Sperăm să-l recuperăm pe Kapetanos. Aşa vom avea o soluţie în plus pentru ofensivă. Vreau să văd determinare şi îmi doresc măcar o victorie de palmares cu Inter" (Arpad Paszkany, patron CFR)

"E prima oară cînd joc împotriva unei echipe româneşti, trăiesc senzaţii stranii. Calificarea nu e tranşată, CFR rămîne periculoasă" ( Cristian Chivu, fundaş Inter)

560090-caseta-cfr-inter.jpg

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (33)
cfrclujole
cfrclujole  •  03 Martie 2013, 19:49

top

cfrclujole
cfrclujole  •  21 Februarie 2013, 17:05
Postat de biid pe 21 Februarie 2013, 16:45

Da,si Inter de trei ori.

Si Ajax ?

biid
biid  •  21 Februarie 2013, 16:45

Da,si Inter de trei ori.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează