INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  CFR CLUJ - INTER MILANO 0-3 (ÎN TUR 0-2)

Felgueiras îşi recunoaşte vina de la a doua reuşită a Interului: "Îmi cer scuze pentru greşeala de la gol"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 21 februarie 2013 23:23

Mario Felgueiras şi-a asumat vina la reuşita a doua a interiştilor şi spune că echipa sa a comis prea multe erori în faţa Interului


- Mario, e un scor prea sever după ce s-a întîmplat în această seară pe teren?
- Am avut şi noi cîteva şanse de a marca, dar, din păcate, n-am reuşit să le fructificăm. Apoi, am făcut greşeli, prea multe greşeli, în faţa unei echipe care nu iartă astfel de erori. Ca să baţi Interul, trebuie să faci un joc perfect. A fost o dublă dificilă cu Inter. Una e să faci o surpriză într-un meci oarecare din Champions League şi alta e să te califici după o dublă în faţa unei echipe uriaşe din Europa.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

- Ce s-a întîmplat la golul al doilea?
- Am greşit, am încercat să prind o minge, s-o protejez, dar am scăpat-o. Le cer scuze colegilor, antrenorului şi fanilor pentru că s-a încasat acest gol din cauza mea. Se întîmplă la fotbal, dar nu vreau să caut scuze acum.

- Cît a contat accidentarea lui Mureşan?
- Foarte mult, el e un fotbalist foarte important pentru CFR Cluj. Apoi l-am pierdut şi pe Rui Pedro. Tot sezonul acesta am avut mari probleme cu accidentările. Dar, repet, nu trebuie să căutăm scuze.

- Ce urmează pentru CFR?
- Am făcut o campanie fantastică în Europa. Am adunat 10 puncte în Champions League şi am avut mult ghinion că n-am ajuns în optimile acestei competiţii. Acum trebuie să privim înainte, ne aşteaptă meciurile din campionat, unde nu avem o linie de clasament foarte bună. Apoi mai e şi Cupa României, un trofeu pe care ne dorim să-l cîştigăm.


"Am recunoscut superioritatea acestei echipe, dar nu e normal să pierzi cu 3-0 cînd ai 10 şanse de gol. Italienii şi-au creat o jumătate de ocazie şi au marcat de trei ori"
Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj

"Accidentarea lui Mureşan mi-a dat toate planurile peste cap. În acel moment a trebuit să schimb tot ce gîndisem. Pînă atunci jucasem bine, îi presam şi chiar avusesem cîteva şanse de a deschide scorul"
Paulo Sergio, antrenor CFR Cluj

"Pentru noi era important ca după eşecul din campionat cu Fiorentina să ne recăpătăm încrederea. Am jucat mai bine ca în partida tur de la Milano. CFR e o echipă bună, cu un antrenor foarte bun"
Andrea Stramaccioni, antrenor Inter

"Am început încrezători, dar după primul gol ne-am dat seama că ne va fi foarte greu. E totuşi un scor mincinos, pentru că ne-am creat multe ocazii"
Nicolas Godemeche, mijlocaş CFR Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
elsopotyi
elsopotyi  •  23 Februarie 2013, 11:33

E PACAT CAND TE SIMT UMILIT DE ECHIPA PE CARE O ADORAI,PENTRU LUCRURI BUNE.DESIGUR INTER NU E AJAX, DAR GOLURILE ERAU PRIMITE PREA USOR, DUPA ACCIDENTARI SE STIA CA NU AVEM MIJLOC DE LOC.ERA MAI BINE O AUTOBAZA CU REMIZA DE CAT 5 BOABE.E PREA RUSINOS, NICI BATE, SLAVIA NU AU PRIMIT ATAT NUMAI CFR.

cfrclujole
cfrclujole  •  22 Februarie 2013, 19:45
Postat de luciansj pe 22 Februarie 2013, 10:08

Daca nu era Felgueiras, nu erati aici.

Si daca Messi nu era la Barcelona....

cfrclujole
cfrclujole  •  22 Februarie 2013, 19:45
Postat de weber_222 pe 22 Februarie 2013, 10:29

Meci tipic de B L A T .!!!!!!!!!!A-TI VANDUT MECIURILE AMANDOUA MERCENARILOR.........sunteti de tot rasul.!!!!!!!!SA VA FIE RUSINE cu CADU in frunte....echipa CFR..ului este o echipa de mercenariiiiiiiiii.!!!!!!!!! E PACAT SA MAI PLATESTI ABONAMENT SAU BILETE LA MECIURIIIIIIIIIILE MERCENARIIIIIIIIILOR.!!!!!!!!!!!!PLACATIIIIIIIIII DIN CLUJ-NAPOCA CAT MAI REPEDE ...i.!!!!!!==M E R C E N A R I L O R..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SA VA FIE RUSINEEEEEEEE...!!!

Mai bine pleaca tu din Cluj! CFR ne-a adus bucurii de neimaginat pentru unul ca tine a carui echipa se afla la un pas de lichidare!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează