INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  EUROPA LEAGUE

Mureşan nu se teme de Inter: "Nu ne mai sperie nimeni în Europa" » CFR se întăreşte cu un superatacant

Articol de GSP - Publicat joi, 20 decembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 06 februarie 2013 11:28

Iuliu Mureşan este foarte încrezător înainte de meciurile cu Inter Milano din 16-imile Europa League, considerînd că şansele sînt egale, chiar dacă italienii reprezintă o forţă în Europa.

"Nu avem noroc la tragerile la sorţi, dar după ce am reuşit 10 puncte în grupele Ligii Campionilor, nu ne mai sperie nimic. Sîntem convinşi că avem şansa noastră. Antrenorii, jucătorii, Arpad Paszkany, toţi credem că putem elimina pe Inter. Am bătut pe Manchester, de ce să nu-i eliminăm pe italieni. Şansele sînt de 50-50", a declarat preşedintele clujenilor la emisiunea Fanatik Show la DigiSport.

Mureşan nu este impresionat de Inter Milano: "I-am urmărit pe cei de la Inter, nu trec printr-o perioadă foarte bună. Recunoaştem că sînt mai valoroşi decît noi, poate au prima şansă, dar "dubla" se joacă. Putem să-i eliminăm"

Preşedintele lui CFR Cluj a anunţat că Weldon va reveni la echipă în această iarnă, după ce chinezii nu vor activa clauza de cumpărare pentru atacant.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
oaiacreatza
oaiacreatza  •  12 Februarie 2013, 23:35

oitzelor. la pascut , nu mai mancatzi kăkăt

cfrclujole
cfrclujole  •  22 Decembrie 2012, 20:52

forta CFR!

elsopotyi
elsopotyi  •  21 Decembrie 2012, 09:46

Cred ca cfr se va califica DACA ARE PREGATIRE BUNA, SI SE INTARESTE.ARE SANSE MAI MARI CA STEUA.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează