INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER MILANO - CFR CLUJ 2-0

Paszkany dezamăgit de eşecul cu Inter: "O să încercăm să cîştigăm la Cluj, dar nu cred în misiuni imposibile"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 19:35

Arpad Paszkany, patronul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre eşecul echipei sale cu Inter, scor 0-2, din cadrul "şaisprezecimilor" Europa League.

"Nici dacă pierdeam la un gol nu era prea încîntător. Nu sînt mulţumit de rezultat. Cît sînt şanse matematice, vom încerca să facem un joc mult mai bun. Încercăm să aducem măcar victoria, dar eu nu cred în misiuni imposibile.

Avem o problemă foarte mare la mijlocul terenului, deşi am primit garanţii că vom avea jucătorii accidentaţi încă de la începutul pregătirilor, nu s-a întîmplat asta. A fost destul de greu, dacă nu chiar foarte greu să alcătuim un lot. Ştiam că nu avem voie să greşim, iar golurile le-am luat pe două greşeli individuale. Inter nu a avut prea multe ocazii", a spus Arpad Paszkany la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
cfrclujole
cfrclujole  •  17 Februarie 2013, 22:56
Postat de makedon pe 16 Februarie 2013, 18:15

Maah nu-i ca Sougou eu un impiedicat, Saougou alerga lejer fara efort asta nu prea se descurca, degeaba e mai tehnic, dar e bun pentru campionat.

Habar nu ai ce scrii pe aici ! Nu te mai chinui !

liga1.lpf
liga1.lpf  •  16 Februarie 2013, 19:39
Postat de dulcecalamaia pe 16 Februarie 2013, 12:12

CU RADA FARA RADA TOT PRAF SUNTETI. FORZA ASTRA IN CUPA, ADIO EUROPA, ADIO TROFEE, ADIO TRANSFERURI LA TOAMNA DOAR LOCUL 1 MERGE IN TURUL 3 PRELIMINAR ucl LOCUL 2-3+ CASTIGATOAREA CUPEI JOACA PRIN EUROPA LEAGUE VREO 8 MECIURI SA AJUNGA IN GRUPE UNDE ORICUM BANII SUNT PUTINI PASZKANY, E GATA AFACEREA. AI PRIN 2 ANI LOC IN UCL MOCCA DIRECT IN GRUPE, GATA, POTI SA TE RETRAGI, NU MAI VIN BANI

Pentru unul a carui echipa nu exista in fotbalul mondial iar in campionat este o cantitate neglijabila, trebuie sa recunosc ca ai mult umor! Poate te faci comediant, ti se potriveste! Ai grija ca voi sunteti la un pas de lichidare dar poate mai vin vreo 3 suporteri sa mai stranga vreo 3 lei si mai traiti inca vreo...5 minute in plus!:))

makedon
makedon  •  16 Februarie 2013, 18:15

Maah nu-i ca Sougou eu un impiedicat, Saougou alerga lejer fara efort asta nu prea se descurca, degeaba e mai tehnic, dar e bun pentru campionat.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close