INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  CFR - INTER, MÎINE, ORA 20:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Paulo Sergio se ia de contestatari: "Nu am fost defensivi la Milano" » Ce a spus Chivu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 20 februarie 2013 17:56

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Paulo Sergio, nu acceptă criticile care se referă la faptul că, la Milano, ardelenii au avut o tactică defensivă.

"Nu sunt de acord că nu am fost ofensivi la Milano şi cred că va trebui să fim mai agresivi în ultimii 20-30 de metri pe atac şi să luptăm să stopăm contraatacurile lor.

Jucătorii trebuie să fie mai încrezători. Kapetanos şi Bjelanovici au avut ghinion, nu s-au antrenat 3-4 săptămâni şi au început pregătirile doar de câteva zile", a declarat Paulo Sergio conform Mediafax.

Căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu, nu este foarte încrezător în şansele de calificare ale echipei sale, deşi Inter a pierdut în campionat cu un scor cu care CFR ar merge mai departe dacă l-ar repeta, 1-4.

"După înfrângerea din campionat cu Fiorentina, scor 1-4, cred că Inter va dori să demonstreze că a fost doar un accident. Sincer, cred că avem puţine şanse să continuăm în Europa", a spus Cadu.

Jucătorul celor de la Inter, Cristian Chivu, nu se culcă pe o ureche şi este convins că echipa sa va avea un meci greu.

"Un meci nu seamănă niciodată cu altul. Sînt convins că îşi doresc calificarea, noi sîntem conştienţi că nu trebuie să fim relaxaţi, dar obiectivul nostru este să mergem mai departe. CFR e o echipă bună, care a arătat un progres remarcabil. A obţinut rezultate importante pe plan european", a spus Cristian Chivu la conferinţa de presă din această seară.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
cfrclujole
cfrclujole  •  21 Februarie 2013, 16:49

Forta CFR!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  20 Februarie 2013, 21:56
Postat de dnbstep pe 20 Februarie 2013, 19:43

romaneasca? unguro-portugheza poate :) si o sa piarda....meciul se va desfasura asa...CFR in primele 15 min va ataca...Inter se va apara perfect si va da gol pe contra-atac...moment in care jucatorii cheferisti se vor demoraliza si se va termina tot 2-0 pt Inter probabil....din pacate nici Steaua nu cred ca se califica...la masa bogatilor e greu sa joci

Ai puteri paranormale și poți să prevezi viitorul, doar că ai greșit meciul. Ai descris partida dintre stelemeaua și Ajax :))))))

lucianfocus
lucianfocus  •  20 Februarie 2013, 20:11

Forzza CFR , Forzza Steaua ! nimic nu e pierdut...inca ..doar de voi depinde !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează