INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER - CFR CLUJ

Europa, copiii şi ardelenii » Stadion aproape gol şi atmosferă dezolantă la Inter - CFR

Doar un inel a fost deschis la meciul dintre Inter și CFR
Doar un inel a fost deschis la meciul dintre Inter și CFR

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 00:20

Milano nu digeră fotbalul din eşalonul doi european. Aseară, doar un sfert din stadion a fost plin, fiind populat chiar şi cu grupele de juniori ale italienilor. VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

E straniu să vezi un stadion-monument de 80.000 de locuri aproape gol în "şaisprezecimile" unei competiţii europene. La Milano, UEFA Europa League a rămas bifată la capitolul diverse. Şi nici nu sînt speranţe în viitor că italienii vor digera altceva în meniul lor decît festinul bogat din Champions League.

Cu două ore înainte de meci, casele de bilete de la " Giuseppe Meazza" erau aproape pustii, populate doar de dealerii locali de tichete, care anunţau promoţii mai tentante decît reducerile din magazinele de modă. O linişte aproape enervantă era în jurul arenei, deranjată doar de strigătele vînzătorilor din gheretele alimentare, care încercau din răsputeri să-şi promoveze marfa expusă în galantare.

Pentru un astfel de interes, jumătate din porţile arenei au rămas inchise. Ledurile afişate la intrare te îndemnau să găseşti o poartă la care stewarzi zgribuliţi de frig aşteptau fanii grăbiţi. Dezinteresul e accentuat în interior, unde mişcările de încălzire ale interiştilor sînt aplaudate doar de glasul firav al unor copii, care populează un colţ al Peluzei Sud.

Deasupra lor, la ultimul nivel al impunătoarei arene, 1.000 de susţinători ai clujenilor îşi fac încălzirea, scandînd la unison. Ciudat, ecoul lor din peluză răzbate în toată arena. Din Peluza Nord nu se aude nici o replică. Abia cînd apar echipele la marginea terenului, se trezesc italienii la viaţă şi domină sonor un stadion straniu de gol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
cfrclujole
cfrclujole  •  21 Februarie 2013, 11:55
Postat de terminatorul2 pe 15 Februarie 2013, 01:44

Dacă juca Steaua , era stadionul plin , dar cine să vină să-i vadă pe distrușii aștia ????

Oile sunt multe, mintea e putina!:))) Ghici ce scor va fi la voi?:))

cfrele
cfrele  •  15 Februarie 2013, 10:38
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

ca sa existe frustrare ar trebui sa existe obiectul ei. ori nici stana nici n nu pot fi obiect de frustrare pentru noi, performantele o arata. dar tu nu-ntelegi asta pentru ca ... eh, pur si simplu pentru ca esti stelist. explicatia asta e suficienta, nu? :)))

demolarii
demolarii  •  15 Februarie 2013, 10:27

Ar trebuii sa incepem cu adevarul ca echipele noastre nu au in acest moment un nume. Steaua, sta cel mai bine, dar cu un patron ca Becali si o conducere ce se remarca mai mult in presa decat prin performanta (de exemplu: in 10 ani 8 participari in primavara europeana, jucatori vanduti in vest la echipe bune care sa se adapteze macar 1 la 2 ani, alte activitati de marketing specifice fotbalului). CFR e un brand nou si contestat....e clar ca ei sunt ca si bisnitarii sau valutistii....cand nu vor scoate bani, vor pleca.......iar acest fapt pentru un fan cu traditie de peste 100 de ani in familie nu constituie o recomandare favorabila.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează