INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  INTER MILANO - CFR CLUJ 2-0

Superdefensivi pe San Siro » Paulo Sergio "a atacat" Interul cu şapte fundaşi de meserie pe teren!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 februarie 2013 00:04

CFR Cluj a mers la Milano pentru a ţine Interul în şah, dar Palacio i-a dejucat planurile încă din minutul 20.

Paulo Sergio a început meciul cu nu mai puţin de şase fundaşi de meserie pe teren (Ivo Pinto, Sepsi, Piccolo, Cadu, Rada şi Camora) şi doi închizători, Gabi Mureşan şi Godemeche.

Mijlocaşul francez s-a accidentat însă în minutul 39, moment în care pe teren a intrat Vasile Maftei! Numărul fundaşilor s-a ridicat astfel la şapte.

Chiar şi aşa însă, ardelenii au reuşit să îşi creeze ocazii la poarta lui Handanovici, în special la loviturile libere executate de Rada. Totuşi, partida s-a încheiat cu scorul de 2-0 pentru italieni, golurile fiind marcate de Rodrigo Palacio în minutele 20 şi 87.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
duralex
duralex  •  15 Februarie 2013, 00:13

Hmmm....se pare ca clujenii vor sa demonstreze ca cel mai bun atac e apararea,imi pare rau baieti dar azi va batea si Marmelada Dej cu acelasi scor!!!! Sa joci in italia un lacat italian.......gen 1970 nimeni nu il practica.Putea fi mai mare scorul......pacat

ciuraru
ciuraru  •  15 Februarie 2013, 00:02

San Siro? Poate pentru voi.

ciuraru
ciuraru  •  15 Februarie 2013, 00:02

San Siro? Poate pentru voi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează