INTERNATIONAL  »  CFR CLUJ - INTER MILANO  »  CFR CLUJ - INTER MILANO 0-3 (ÎN TUR 0-2)

VIDEO+FOTO Lecţia de italiană » Inter nu i-a dat nici o şansă CFR-ului la returul din Gruia, marcînd de 3 ori

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 februarie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 februarie 2013 01:13

"Nerazzurrii" au lovit pe contraatac şi au profitat apoi de o greşeală a lui Felgueiras. Columbianul Guarin a realizat dubla, iar Benassi a stabilit scorul final


Milano e capitala modei, dar cele două echipe care joacă pe San Siro păstrează intactă moştenirea unui catenaccio pe care nici măcar geniul lui Messi sau Iniesta nu l-au putut demonetiza.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Şi Paulo Sergio a avut senzaţia că poate obţine ceva în Italia, în faţa unui Inter care şi-a pierdut conexiunea cu succesul după plecarea lui Mourinho. Efectul de somnifer al fotbalului italian: Palacio ne-a împins în braţele coşmarului, în timp ce colegii lui îi invitau pe "feroviari" la atac.

Mureşan aruncă prosopul
Antrenorul portughez a mizat aseară pe aceeaşi strategie. 8 salopete în teren, 8 jucători de profil defensiv şi intenţii ofensive susţinute numai de perechea Maah - Rui Pedro. Ultimul a irosit prima oportunitate a "vişiniilor", cu o reluare slabă după o fază lucrată de Ivo Pinto şi Gabi Mureşan (5).

Planul tactic al lui Sergio a primit imediat o lovitură importantă. Mureşan, omul cu care se începe alcătuirea echipei la CFR, a ieşit accidentat (9). Clujenii au resimţit imediat şocul. Cambiasso a schimbat ritmul echipei sale. Ca un veritabil plasator la teatru, argentinianul a găsit locul lăsat liber din defensiva clujeană. Cassano a primit bilet în primul rînd, dar, singur cu Felgueiras, a tras peste (10).

Sclipirea lui Alvarez, greşeala lui Felgueiras
Era evident, CFR nu învăţase lecţia de italiană. A două contră a trupei lui Stramaccioni aprindea tabela. Ricky Alvarez, un fotbalist încîntător, s-a teleportat din faţa lui Rada cu un dribling din altă lume, şi a declanşat sprintul lui Palacio pe culoarul rămas liber. Argentinianul i-a întors lui Guarin serviciul de la primul gol de pe Meazza. 0-1, calificarea era jucată (22).

CFR a continuat să atace, Kapetanos a intrat şi el în teren. Ocaziile le-au irosit Maah (35), Hora (42) şi Sepsi (43). Cînd şi îngerii îţi întorc spatele totul e terminat. Felgueiras a scăpat o minge în faţa lui Guarin, columbianul a mulţumit cu un gol lejer (45).

În partea a doua, CFR a căutat golul de onoare, dar Hora l-a luat la ţintă pe Handanovici, din poziţie ideală (67). Slovenul şi-a făcut mîna şi la şutul din unghi al lui Camora (76). Aventura europeană a CFR-ului se încheia însă cu reuşita lui Benassi (88), scăpat din marcajul fundaşilor clujeni.


Ghinionistul Mureşan

Ghinion teribil pentru Gabi Mureşan. Mijlocaşul CFR-ului a prins doar 6 minute în teren în partida de aseară, din cauza unei autoaccidentări. Jucătorul "feroviarilor" a suferit o entorsă la glezna dreaptă în urma unei alunecări care l-a pus pe Maah într-o poziţie foarte bună de contraatac. Atacantul transferat de la Citadella şi-a bătut însă joc de fază, trimiţînd o pasă mult prea în spate pentru Rui Pedro. Mureşan a părăsit terenul cu dureri mari şi a fost înlocuit de Hora.

Sergio a schimbat sistemul
În minutul 36, o dată cu introducerea în teren a lui Pantelis Kapetanos, tehnicianul CFR-ului, Paulo Sergio, a schimbat şi sistemul de joc cu care a început meciul, 3-1-4-2, în 4-4-2. Pe faza ofensivă "feroviarii" au atacat în multe momente şi cu 4 jucătorii, Kapetanos şi Rui Pedro fiind susţinuţi de pe benzi de Maah şi Hora.

"Feroviarii" au cerut penalty
La ultima fază a primei reprize, "feroviarii" au solicitat penalty, invocînd un henţ la Zanetti. Căpitanul Interului a respins însă cu faţa mingea trimisă spre poartă, cu capul, de Kapetanos. Grecul a protestat, la fel şi Camora, dar "centralul" Pawel Gil nu s-a lăsat intimidat. Zanetti le-a arătat apoi jucătorilor CFR-ului unde l-a lovit balonul.

Chivu a rămas pe bancă
Anunţat titular înaintea partidei de aseară, Cristi Chivu nu a evoluat pînă la urmă nici un minut împotriva CFR-ului. Andrea Stramaccioni l-a trecut pe foaia de joc pe fotbalistul român, dar a preferat să nu-l folosească. Astfel, fostul căpitan al echipei naţionale a ratat pentru a doua oară şansa de a evolua în premieră împotriva unei echipe româneşti, după duelul cu FC Vaslui din preliminariile Ligii Campionilor.

560346-caseta-cfr.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
mandpv964
mandpv964  •  23 Februarie 2013, 17:05
Postat de albusibiu pe 23 Februarie 2013, 16:43

Intreaba te rog romanii de la Sibiu ce parere au despre rromanii care reprezentau Ploiestiul la baschet. Mergi sa-ti incurajezi echipa? Ce chestie tare! :))

ROMANII SE SCRIE CU UN SUNGUR R.SAU AI IMPRESIA CA SIBIENII SUNT MAI ROMANI DECAT PLOIESTENII?Ifose de mocan.

albusibiu
albusibiu  •  23 Februarie 2013, 16:43
Postat de mandpv964 pe 22 Februarie 2013, 23:53

Pai daca nu mergi la meci sa-ti incurajezi echipa de ce te mai obosesti sa pleci de-acasa?ce ,mergi la muzeu sau la sala de lectura?Stiu cam ce vrei sa insinuezi cu Carpatii care vezi doamne ar desparte doua lumi diferite.Total gresit amice ,fumuri ardelenesti la cate unii care-au vazut trenul ptr prima data la plecatrea in armata.N-aveti nimic deosebit fata de romanii de la Ploiesti,nici mai destepti ,nici mai civilizati si nici mai educati,doar gargara care vine din secolele alea de cap plecat in fata hungurilor minoritari,care v-au dispretuit si exploatat.Slabeste-ma cu ifosele Asta daca esti roman ca daca esti hungur e normal sa-ti puta Romania si Romanii..

Intreaba te rog romanii de la Sibiu ce parere au despre rromanii care reprezentau Ploiestiul la baschet. Mergi sa-ti incurajezi echipa? Ce chestie tare! :))

mandpv964
mandpv964  •  23 Februarie 2013, 13:00
Postat de cfrclujole pe 23 Februarie 2013, 03:03

Nu sunt "hungur" dar nici tu nu stii istorie! Anul 1362 nu te pune putin pe ganduri?:))))Hai, lasa, ca gradinita ta incepe cat de curand si poate inveti si tu cum e cu anii astia !)))

Amice stiu destula istorie ,nu ma provoca sa-ti demonstrez.Din pacate, ptr multi romani transilvaneni,ati cam uitat-asta daca-ti stiut vreodata-ce-ansemnat viata sramosilor vostri sub cizma hungureasca.Si anul ala nu ma pune deloc pe ganduri atata timp cat romanii erau batjocoriti in Ardeal.Preferam sa fi-ti liberi in satele si orasele Transilvaniei,chiar daca straduta aia nu era pavata.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează