INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA - SUA 1-1

Americanii şi prietenii lor, elefanţii! :D

Articol de - Publicat duminica, 13 iunie 2010 00:00

Elevii lui Bradley au fost acompaniaţi la plimbarea dinaintea meciului de un pachiderm apărut surprinzător pe şosea.

Americanii au avut ieri o dimineaţă cu peripeţii. Selecţionerul Bob Bradley şi-a invitat elevii la o plimbare pentru a-i scoate din tensiunea debutului de foc din grupă. Dar nu ştia nimic despre vreo vizită la grădină zoologică, nici despre un safari, după model englezesc.

Plecaţi la shopping la Rustenburg, zece jucători au trăit surpriza unei escorte-surpriză. Între maşina de poliţie ce le deschidea drumul şi autocar s-a interpus pe şosea un elefant! Deloc deranjat de companie, pachidermul i-a ţinut în spate pe americani mai mulţi kilometri.

"Toţi am profitat de ocazie şi am făcut poze cu el. Doar face parte din experenţa sud-africană. La uşa hotelului avem o alarmă care semnalează prezenţa elefanţilor în zonă. Am fost avertizaţi să păstrăm liniştea şi cel puţin 30 de metri distanţă", a povestit Bob Bradley. Care speră ca adversarii din grupă să fie ceva mai puţin periculoşi decît musafirul de ieri.

De altfel, americanii au fost avertizaţi la hotelul din Rustenburg de alte două pericole. "Babuinii sînt periculoşi. Staţi departe de ei şi nu-i hrăniţi" şi "Trataţi animalele cu respect şi ele vă vor întoarce complimentul".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează