INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - SPANIA 0-1 (D.P.)

Andres Iniesta este omul finalei!

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2010 00:00

Andres Iniesta a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei dintre Olanda şi Spania.

Mijlocaşul iberic a reuşit să aducă trofeul echipei sale, marcînd în minutul 116, după o eroare a apărătorilor olandezi. Iniesta nu se află la prima izbîndă de acest gen, el reuşind să califice în 2009 în ultimele minute Barcelona în finala Ligii Campionilor, marcînd în ultimele minute ale meciului cu Chelsea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
alegzander19
alegzander19  •  12 Iulie 2010, 09:03

Arbitrul a gresit pe ambele parti .. intr-adevar mai mult fata de Olanda ... Si Puyol (fault ultim aparator) si Iniesta (atac intentionat al jucatorului fara minge, cand s-a razbunat pe Van Bommel)cat si la simularea din prelungiri cand l-a "tapit" pe arbitru de i-a dat fault si galben lui G.v.d. Wiel

skrap
skrap  •  12 Iulie 2010, 02:33

daca un fan al olandei poate acuza arbitrajul asta e culmea nesimtirii, 2 jucatori meritau rosu, cand ia luat picioarele lui iniesta din spate sneijder desi avea un galben, si cand ia dat ala cu piciorul in piept lui Xabi ALonso, iar penalty-ul neacordat la Xavi faultat clar in careu... decat sa acuzati arbitrajul mai bine punet mana pe o carte de fotbal si invatati.

skrap
skrap  •  12 Iulie 2010, 02:30

voi chiar nu stiti sa faceti diferenta dintre un jucator geniu ca Iniesta si un prafuit? probabil sunteti fani cristiano ronaldo, la voi cristiano ronaldo e bun pentru ca are fite,arfe,femei,barbati iar restul sunt prosti pentru ca nu au fite,arfe,barbati. Ati ramas in urma cu fotbalul, cand te uiti la Iniesta parca il vezi pe Hagi, probabil multi dintre voi nu ati prins meci al lui Hagi, nu aveti mai mult de 18 ani..

Vezi toate comentariile (13)
Comentează