INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  FRANŢA

Anelka: "Dacă nu declanşam eu scandalul, o făcea altul. Situaţia trebuia să explodeze!"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Nicolas Anelka, exclus din lotul Franţei în timpul turneului final al Cupei Mondiale pentru că l-a insultat pe selecţionerul Raymond Domenech, a declarat că situaţia tensionată din interiorul delegaţiei ar fi "explodat" şi dacă nu ar fi fost el în prim-plan, informează AFP.

"Dacă nu aş fi declanşat eu scandalul, ar fi făcut-o altcineva. Situaţia trebuia oricum să explodeze. Toată lumea a fost solidară. Repet: toată lumea! Dacă sunt jucători care au vrut să nu boicoteze acel antrenament, să o spună acum! Dar sunt sigur că nimeni nu o va face", a spus Anelka, pentru France-Soir.

Atacantul l-a "înţepat" pe fostul internaţional Bixente Lizarazu, care, din postura de consultant pentru televiziune, a fost foarte critic la adresa jucătorilor francezi care au participat la Cupa Mondială din Africa de Sud: "Cine e Lizarazu? E doar un fost jucător fără recunoştinţă".

În timpul CM 2010, echipa naţională a Franţei a refuzat să efectueze o şedinţă de pregătire, în semn de protest faţă de faptul că atacantul Nicolas Anelka fusese exclus din lot, deoarece îl insultase pe selecţionerul Raymond Domenech la pauza meciului Franţa - Mexic (scor 0-2), din 17 iunie.

Franţa, adversara României în preliminariile Euro-2012, a fost eliminată în prima fază a turneului final al Cupei Mondiale, terminând ultima în Grupa A, cu un singur punct.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează