INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  DOMENECH ÎN CORZI

Anelka îl desfiinţează pe Domenech: "Du-te şi trage-ţi-o în c_r, fiu de c_ _ _ă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 iunie 2010 00:00

UPDATE - Iritaţi de injuriile adresate de Anelka lui Domenech, oficialii Federaţiei Franceze de Fotbal anunţă că atacantul lui Chelsea va fi exclus din echipa naţională dacă tehnicianul va confirma cele spuse.

"Dacă acele cuvinte de care am auzit au fost folosite într-adevăr la adresa lui Domenech, Anelka nu mai are ce căuta la Campionatul Mondial din Africa de Sud", a declarat Christian Teinturier, vicepreşedintele FFF.

Vestiarul Franţei stă pe un butoi cu pulbere. Ultimele zile ale lui Domenech pe banca "albaştrilor" sînt un calvar. Ultima scenă teribilă s-a petrecut în pauza meciului cu Mexic, pierdut de "cocoşi" cu 2-0.

Nemulţumit de jocul lui Anelka din prima repriză, Domenech i-a reproşat acestuia evoluţia slabă, pe tunelul care duce spre vestiar. Atacantul lui Chelsea s-a răstit la antrenorul său, fiind ameninţat că va rămîne la cabine, locul său urmînd să fie luat de Gignac, informează L'Equipe.

Ce a urmat este greu de reprodus! Anelka l-a făcut cu ou şi cu oţet pe Domenech: "Du-te şi trage-ţi-o în c.r, fiu de c...ă"!

Mass-media franceză i-a atacat virulent pe "Les Bleus" în urma eşecului cu Mexic (0-2), care face din "naţionala" lui Domenech o pseudoeliminată de la Mondial. Tonul l-a dat "L'Equipe". "Impostorilor!", a titrat cunoscutul cotidian chiar pe prima pagină.

Continuarea s-a făcut cu texte mai mult decît acide: "Nulitatea <cocoşilor> neagă toate discursurile lui Domenech şi ale jucătorilor săi privind forţa lor de caracter şi capacitatea de reacţie. Întreaga ţară contemplă un cîmp de ruine: echipa sa naţională".

Apoi, "fără tristeţe, fără dezolare, mai ales fără furie. Ar fi fost prea mult pentru aceşti oameni care nu ştiu să ofere nimic. Nepăsarea e unicul standard sub care echipa e în stare să se unească. Foarte probabil, va pleca din Africa pe uşa din dos şi va pecetlui un faliment imens al unui selecţioner, al unui sistem federal şi al unei generaţii de falşi".

Pentru "France Soir", "e un fiasco care va lăsa urme adînci într-un grup minat de clanuri". În schimb, "Le Figaro" a văzut "o formaţie fără măduvă şi fără suflet, care nu merită decît dispreţ".

Completarea a făcut-o "Le Parisien: "Les Bleus au fost patetici. Cum se poate transforma o naţională care nu dăruieşte niciodată înr-o fabrică de vise? Parin magia jucătorilor care nu se aud? Sau prin ştiinţa unui selecţioner care tatonează mereu?".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
alex2010
alex2010  •  19 Iunie 2010, 21:12

Chiar daca nu iubiti Franta poate ati fi putut scrie cu mai mult respect dupa cate a facut pentru tara dumneavoastra. Cat de dezamagitor este pentru un francez sa citeasca astfel de comentarii ! Luati-i in brate pe Italieni care va trateaza ca pe niste sclavi iar presa lor va dispretuieste in fiecare zi.

bzt
bzt  •  19 Iunie 2010, 18:54

Domenech trebuia demis de mult, eu il sustin pe Anelka.

marian_u
marian_u  •  19 Iunie 2010, 15:36

Anelka a fost exclus din nationala frantei, asta a fost decizia federatiei. faptul ca gazetarii nostri vad gestul ca o "desfiintare" si nu ca o nesimtire denota lipsa de profesionalism a gesepeului! Promovati nesimtirea, tineti-o tot asa!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează