INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ANGLIA

Beckham a ţipat la arbitri spre vestiare: "Mingea a intrat în poartă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Indisponibil pentru turneul final după o accidentare suferită în partida cu Milan - Chievo din martie, David Beckham a făcut deplasarea cu lotul Angliei în Africa de Sud pentru a fi alături de echipa lui Fabio Capello.

Nemulţumit de faptul că brigada de arbitri condusă de Jorge Larrionda a anulat un gol perfect valabil Angliei în minutul 38, Beckham i-a abordat pe sud-americani în drum spre vestiare.

"A fost gol! Mingea a fost în poartă!", a ţipat Beckham, care a gesticulat energic pe margine după ce tuşierul nu a observat faptul că şutul trimis de Lampard cu 7 minute înainte de pauză a depăşit linia porţii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
mircea89fzr
mircea89fzr  •  27 Iunie 2010, 22:31

nu stiu de ce mi-au fost sterse mesajele. n-are importanta cu cine tii. klose ii luase fata fundasului, l-a depasit in viteza. chiar inainte sa loveasca mingea din cadere fundasul inca il tinea de mana. ma repet, tinere reciproca, duel normal

rotnick
rotnick  •  27 Iunie 2010, 20:16

a fost obstructie la klose. PS: am tinut cu nemtii.

bobo1476
bobo1476  •  27 Iunie 2010, 19:19

Incalificabil suntem in 2010 nu in 1938 sau 1960 sa nu vezi mingea intrata 30 de cm in poarta la acest nivel in acesti ani lamentabil, este pacat pentru aceste faze omoara fotbalul in sufletul meu si imi pierd sincer pasiunea, la 2-2 ala era soarta partidei. dar daca nemtii au primit Eurovizionul gratis mai primesc si mondialul atunci sa ne spuna sa nu ne mai uitam merge in vacanta la munte si ne bagam piciaorele in mondialul lor. Nu vrea FIFA probe electronice pentru asi putea face manariile.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează