INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  OLANDA - BRAZILIA ÎN SFERTURILE DE FINALĂ ALE CM

Bert van Marwijk: "Incidentul cu Van Persie este închis"

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Selecţionerul Olandei, Bert van Marwijk, a declarat închis incidentul survenit luni la Durban în timpul înlocuirii lui Robin van Persie, vizibil iritat, în optimile Cupei Mondiale, în faţa Slovaciei, scor 2-1, informează AFP.

În momentul înlocuirii, în minutul 80, cu Klaas-Jan Huntelaar, Van Persie a fost furios în faţa camerelor, aruncând o "privire neagră" spre Van Marwijk.

"Nu trebuia să fiu eu înlocuit ci Wesley Sneijder", ar fi spus jucătorul la postul olandez de televiziune NOS.

"Din cauza vuvuzelelor, nu am auzit nimic. Oricum, incidentul este închis. În avion, am discutat cu cei doi jucători şi apoi cu întreaga echipă. Fiecare jucător are dreptul la opinie, însă nu vreau probleme de ego în echipa mea", a declarat Bert van Marwijk.

Van Persie, care a recunoscut că a fost "dezamăgit" de înlocuire, a negat că ar fi menţionat numele lui Sneijder în momentul înlocuirii.

"Nu am spus nimic ce poate afecta grupul", a afirmat Van Persie.

Mediafax

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
duckzila
duckzila  •  29 Iunie 2010, 20:22

bah eu nush...e cupa mondiala de aproape o luna...si voi ce naiba faceti...da ti informatii pentru pariori si gossipuri de can can...asta i ziar de sport??? pe bune acum...stiu ca e greu, dar chiar nu poate nimeni sa scrie o cronica, o analiza, o parere o ceva...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează