INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  DECIZIE

Bridge s-a hotărît să renunţe la Mondial din cauza lui Terry!

Articol de - Publicat joi, 25 februarie 2010 00:00

Veste proastă pentru selecţionerul Angliei, Fabio Capello.

 

Wayne Bridge, pe care tehnicianul italian îl vedea drept soluţia ideală pe flancul stîng al apărării, în locul accidentalului Ashley Cole, nu mai vrea la "naţională".

Într-un comunicat trimis pe adresa Federaţiei Engleze de Fotbal, el l-a informat pe Capello că e mai bine să stea deoparte pentru a nu influenţa atmosfera la lot: "Urez succes echipei la Mondialul din Africa de Sud".

Fundaşul lui Manchester City a cochetat cu gîndul de a lăsa "naţionala" încă de cînd tabloidele britanice au dezvăluit aventura pe care iubita lui, topmodelul Vanessa Perroncel, a avut-o cu fostul coechipier şi prieten John Terry.

El nu l-a putut ierta pe Terry şi refuză ideea de a juca din nou împreună. "Pe de-o parte, Wayne nu vede cum ar mai putea da mîna cu JT. Pe de altă parte, nu vrea ca vestiarul să se împartă în tabere pro-Bridge şi pro-Terry", a  comentat tabloidul The Sun. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  25 Februarie 2010, 16:40

Atata telenovela fac si astia , era despartit de ea cand a arso Terry , ce vroia sa isi puna dop .

 •  25 Februarie 2010, 16:25

Asta e deprimat rau acum, cred ca ii vine sa-l bata pe Terry, desi mai degraba i-ar da doua bucati zdrentei de Perroncel ca sa se racoreasca. Oricum, Anglia are un superjucator pe postul de fundas stanga, Baines de la Everton.

 •  25 Februarie 2010, 15:37

Sa lasa Nationala si Mondialul pentru o parasuta, nu prea e o idee buna. Mai tirziu, peste ani, poate va regreta ca a lipsit din cauza uneia care in continuare l-a inselat cu cine apuca. Ar fi trebuit sa aiba o discutie barbateasca cu Terry, sa clarifice lucrurile amindoi.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează