INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PRANDELLI E NOUL SELECŢIONER

Cannavaro şi Gattuso OUT! Vezi cum va arăta noua Squadra Azzurra!

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 iunie 2010 00:00

Era Lippi s-a încheiat! Prandelli şi-a pus deja la punct planul de reconstrucţie al squadrei azzurra şi le pregăteşte bagajele unor jucători precum Cannavaro, Gattuso, Zambrotta, Di Natale, Camoranesi şi De Sanctis.

Ex-tehnicianul lui Mutu aduce la "naţională" cel puţin zece nume noi cu care va ataca preliminariile pentru Euro 2012. Nu lipsesc surprizele. Sirigu, Ranocchia, Santon, Aquilani, Marchionni, Balotelli, Cassano şi Rossi se numără printre favoriţii lui Prandelli şi aşteaptă deja telegramele de convocare.

Presa din "cizmă" scrie că noul selecţioner va miza în continuare pe Buffon, Chielini, De Rossi, Montolivo, Marchisio, Pirlo, Pepe, Pazzini, Gilardino, Quagliarella, Maggio şi Bonucci.

Mai mult, în lotul lărgit al squadrei azzurra vor prinde cîte un loc Viviani, De Silvestri, Cassani, Gamberini, Motta, Candreva, Poli, D'Agostino, Matri, Floccari şi Borrielo.

"Falimentul <naţionalei> e cel al fotbalului echipelor de club din Serie A. Dacă nimeni din sistem nu-şi asumă responsabilitatea şi nu umblăm la baza piramidei, o să aşteptăm alţi 24 de ani ca să cîştigăm încă un titlu mondial", acuză Fabio Cannavaro.

"Încă nu am văzut DVD-ul cu meciul nostru contra Slovaciei, pierdut la Johannesburg cu 3-2, însă în mintea mea se derulează la nesfîrşit fazele din acea partidă. Trăim un coşmar.

Eram practic hipnotizaţi în faţa adversarilor, blocaţi, ceva incredibil, de nedescris", a explicat Ricardo Montolivo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dorins
dorins  •  26 Iunie 2010, 17:41

ai 'google' si tu ceva, acolo, dar majoritatea jucatorilor pe care i-ai aliniat vor fi peste 30 de ani la urmatorul Mondial. Crezi care rost sa construiesti o nationala pe un termen atat de scurt?

mario_stelist
mario_stelist  •  26 Iunie 2010, 16:21

Cataline, tata, vezi ca unul dintre cei carora li se pregatesc bagajele anuntase ca se retrage de la nationala indiferent de evolutia Italiei.E vorba de Gattuso sa nu iti mai irosesti timpul cu cautari pe net.Asa cum nu ti-ai irosit timpul cu informari pretioase nici inainte de a scrie acest "articol".

Vezi toate comentariile (2)
Comentează