INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ANGLIA FĂRĂ CĂPITAN?

Capello către Rio: "Dacă nu eşti 100% apt, adio Mondiale!"

Articol de - Publicat duminica, 09 mai 2010 00:00

Selecţionerul Angliei îl ameninţă pe Rio Ferdinand că ar putea să rateze turneul final din Africa de Sud! Potrivit săptămînalului "News of The World", căpitanul ar avea "trei săptămîni la dispoziţie să cîştige bătălia titanică pentru a dovedi că poate merge la Mondiale".


Fundaşul central al lui Manchester United are şanse mici să joace azi, în ultima etapă din Premier League cu Stoke, după ce ieri nu s-a putut antrena din nou deloc. Capello deja l-a luat în vizor pe Carragher, stoperul lui Liverpool fiind deja reţinut în lotul de 30 şi are perspective să rămînă şi în lista definitivă de 23 ce va fi comunicată pe 1 iunie. "Ledley King şi John Terry sînt deja siguri de posturile de lor, iar Capello nu va ezita să-şi lase căpitanul acasă dacă nu va fi 100% sănătos şi apt de Mondialul care începe peste 33 de zile".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează