INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CONTROVERSELE MONDIALULUI

Controversele Mondialului » 11 contra 14

Articol de - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

Optimi CM 1986 » URSS - Belgia 3-4

Dacă nu ar fi existat "Mîna lui Dumnezeu", probabil acest meci ar fi fost în centrul discuţiilor la Mondialul din 1986.

Cu o echipă ce se baza pe scheletul lui Dinamo Kiev, cîştigătoarea Cupei Cupelor cu doar o lună în urmă, sovieticii se numărau printre favoriţii la titlu. În faza optimilor au dat însă peste belgieni. Au condus de două ori în timpul regulamentar, dar s-au văzut de fiecare dată egalaţi.

Arbitrii nu au observat însă că golurile marcat de belgieni veneau după poziţii clare de ofsaid. Mai mult, golul de 2-2 s-a marcat după un ofsaid mare de 5 metri la Jan Ceulemans. "Diavolii roşii" au dat lovitura în prelungiri, punctînd de două ori, înainte ca nemţii să mai reducă din handicap.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
 •  02 Iunie 2010, 22:58

rusii, nu nemtii... :)

 •  31 Mai 2010, 10:19

"Diavolii roşii" au dat lovitura în prelungiri, punctînd de două ori, înainte ca nemţii să mai reducă din handicap. - care nemti, erau rusi toata ziua, ma rog . sovietici. Cum poti sa faci un articol in care scrii despre greseli tot cu greseli?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close