INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ENGLEZII, SPIONAŢI

Convorbiri dintre Capello şi jucători înregistrare şi oferite ziarelor

Articol de - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Federaţia engleză (FA) e în stare de alertă.

 

Forul de la Londra a deschis o anchetă după ce ziarelor li s-a oferit o casetă pe care erau înregistrate discuţiile purtate de selecţionerul Fabio Capello (foto) cu jucătorii înaintea amicalului de săptămîna trecută cu Egipt (1-1). Foarte probabil, în sala de conferinţe în care a avut loc întîlnirea au fost montate în prealabil  microfoane.

Înregistrarea, făcută în cantonamentul Angliei de la The Grove Hotel, în Hertfordshire, a fost catalgotată de un anonim drept "dinamită!". Aceasta ar conţine, printre altele, planuri de antrenament şi discuţii legate de bonusurile pe care jucătorii le vor primi la Mondialul din Africa de Sud. 

Federaţia engleză a transmis tuturor publicaţiilor cărora li s-a oferit caseta să nu publice absolut nimic deoarece, fiind vorba despre ceva ilicit, riscă sancţiuni drastice.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
marian_u
marian_u  •  09 Martie 2010, 17:16

bai fratilor!!!! 3-1 a fost scurul!

dragos60
dragos60  •  09 Martie 2010, 17:00

1-1? :-j parca s-a terminat 3-1

 •  09 Martie 2010, 15:56

primu'

Vezi toate comentariile (4)
Comentează