INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  FAVORIŢI LA EXCLUDERE

Cossu, Rossi şi Bocchetti rămîn acasă?

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Marcello Lippi pare să fi luat o decizie în privinţa a trei dintre cei 5 jucători la care trebuie să renunţe pentru turneul final. Potrivit cotidianului "Gazzetta dello Sport", fundaşul Bocchetti, mijlocaşul Cossu şi atacantul Giuseppe Rossi nu vor merge în Africa de Sud, un indiciu fiind faptul că în poza de grup au fost plasaţi la marginea din stînga a celor 3 rînduri.

 

Pînă la lista definitivă de 23 care va trebui comunicată la FIFA pînă cel mai tîrziu marţi noaptea, selecţionerul Italiei mai are de tăiat două nume. Între cei care tremură sînt, conform aceleiaşi surse, Camoranesi, Borriello şi Quagliarella, italienii urmînd să renunţe la doi dintre aceştia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează