INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PE WEMBLEY CA LA MECCA

Egiptenii au îngenuncheat în Templul Fotbalului!

Articol de - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Scenă şocantă oferită de "naţionala" Egiptului la amicalul disputat aseară contra trupei lui Fabio Capello. Jucătorii nord-africani s-au aşezat în genunchi şi au pus capul în pămînt, făcîndu-şi rugăciunea precum credinciosii care merg în pelerinaj la Mecca!


Episodul surprins de tabloidul "Daily Mirror" a impresionat asistenţa de pe Wembley, templul fotbalului britanic, dar nu i-a ajutat pe egipteni prea mult. Ruga lor i-a ajutat doar pînă la pauză, unde au intrat în avantaj graţie golului reuşit de Zidan. Englezii au întors scorul (3-1) şi au învins prin punctele semnate de Crouch, o "dublă" şi Wright-Phillips.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  04 Martie 2010, 16:49

Da de ce e scena socanta scena? Tu asta, care ai scris articolul, inca mai crezi ca religia crestina este unica in lume? Mai trzitiva bai bucurestenilor ignoranti si angajati pe pile.

 •  04 Martie 2010, 15:48

scorul a fost 3-1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează