INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  BRAZILIA - PORTUGALIA

Elano şi Deco nu joacă în meciul Brazilia - Portugalia de la Cupa Mondială

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2010 00:00

Elano şi Deco, ambii accidentaţi, nu vor evolua în meciul Braziliei cu Portugalia, de vineri, din grupa G a Cupei Mondiale, au anunţat selecţionerii celor două echipe, informează AFP.

"În mod normal, Elano nu va juca. Vom vedea daca se mai recuperează până vineri", a declarat selecţionerul Braziliei, Carlos Dunga.

Accidentat la tibie la meciul cu naţionala Coastei de Fildeş, scor 3-1, jucătorul de la Galatasaray, titular la primele două meciuri în care a înscris două goluri, a fost menajat la începutul săptămânii.

De asemenea, portughezul Deco nu va juca în meciul de vineri. "Deco nu va putea juca. Sper că va putea reveni la partidele următoare", a afirmat selecţionerul portughez Carlos Queiroz.

Titular contra Coastei de Fildeş, Deco s-a accidentat la şoldul drept şi nu a putut evolua în meciul cu naţionala Coreei de Nord (7-0).

Mediafax

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează