INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  INCIDENT

Explozie la Johannesburg!

Articol de - Publicat luni, 21 iunie 2010 00:00

Deflagraţia produsă ieri, în apropiere de " Soccer City", i-a speriat pe ziarişti. N-a fost însă vreun atentat, ci numai explozia controlată a unei fabrici de lîngă o mină de diamante.

Momente de panică ieri, la Cupa Mondială. Puţin înaintea orei locale 14:00 pămîntul s-a cutremurat la Johannesburg! N-a fost seism, pentru că în Africa de Sud aceste fenomene sînt rare, ci unda de şoc provocată de o explozie. Pe care ziariştii adunaţi la conferinţa de presă organizată de FIFA la 400 de metri de "Soccer City" au resimţit-o serios. S-a crezut că e vorba despre o bombă, mai ales că dimineaţă fusese dată alarma la Cape Town, dovedită însă falsă, valiza suspectă găsită de poliţie fiind doar aparatura unei televiziuni portugheze!

În apropiere de arena unde aseară s-a jucat Brazilia - Cote d'Ivoire, sărise ceva în aer. După o jumătate de oră de suspans, poliţia sud-africană a risipit însă ipoteza unui eventual atentat şi a dezlegat misterul. Deflagraţia fusese una "controlată" şi provenea de la fabrica "Maxam Roodeport", situată la 7 kilometri de stadion şi care produce şi explozibili folosiţi în exploatarea de diamante din zonă. "Este o activitate normală în minele noastre", a explicat lapidar Rich Mkhindo, purtătorul de cuvînt al Comitetului de Organizare al Cupei Mondiale.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează