INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  DROGBA&CO, SURPRIZA CM 2010?

Hagi: "Coasta de Fildeş ar putea produce surpriza, chiar dacă e o într-o grupă tare"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

"Regele" vede Spania ca favorită la CM 2010, pentru că reprezentativa pregătită de Vicente del Bosque controlează jocul cu mijlocaşii foarte buni pe care îi are. Hagi crede că naţionala lui Didier Drogba, Coasta de Fildeş, poate produce surpriza.

"Spania, e una dintre favorite, e campioana Europei. Are avantajul oferit de posesie. Controlează jocul cu mijlocaşii pe care-i are. Dar mai sînt şase-şapte echipe mari. Anglia are un antrenor cîştigător (n.r. - italianul Fabio Capello) şi n-a învins de mult într-o mare competiţie. Argentina şi Brazilia au, la rîndul lor, mentalitate de învingătoare.

Campioana mondială, Italia, cînd nu e favorită, ca acum, aţi văzut ce lucruri mari este capabilă să facă. Surpriza va veni însă din Africa de Sud. Coasta de Fildeş ar putea produce surpriza, chiar dacă e o într-o grupă tare, cu Brazilia şi Portugalia. Ivorienii s-au organizat, au un antrenor riguros, Eriksson, şi joacă pe continentul lor.

Va fi ceva deosebit. Dar, ca joc, nu poţi să faci un joc ofensiv tot timpul. Va fi căldură mare, care va împiedica atacurile în valuri. Trebuie să alerge mingea, iar tu să stai bine în teren", declară Hagi în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
 •  29 Mai 2010, 00:07

Nu cred ca Hagi are dreptate!Coasta de Fildes are un potential enorm ca individualitati,dar ca joc de echipa sunt f dezorganizati.Nu cred k trec de grupe!Principala favorita e Brazilia,au lasat vedetele acasa si au luat jucatori seriosi si dornici de trofee.Apoi vine Spania,care are un lot senzational,dar care nu se va acomoda conditiilor din Africa!Se stie k nici o echipa europeana nu a reusit sa castige un CM in afara Europei.La fel va fi si acum!Pe 3 e Argentina,apoi Anglia,Italia,Olanda,Germ

 •  28 Mai 2010, 17:41

si forlan nu e argentinian ;)

 •  28 Mai 2010, 12:28
Postat de pe 28 Mai 2010, 00:05

Lol. Forlan e totusi din uruguay desi cred ca ar fi preferat sa fie coleg cum Messi in nationala.

Slava Domnului ca nu sunt numai dobitoci in Roamanica

Vezi toate comentariile (14)
Comentează